Starší přípravka na turnaji GRASSROOTS DAY 3. místo

 

    GRASSROOTS DAY – starší přípravka 8.5.2014 Albrechtice nad Orlicí

 

 

Sestava FK Jaroměř: Vach, Kudrnáč, Tichý, Žák, Hepnar, Smetana, Paradi, Kuna, Kadaník, Kvapil, Jahelka, Vacek, Pásler, Puška, Rind

 

FK Jaroměř : Týniště/Albrechtice n.Orlicí 5:3 (1:2)

Branky: Smetana 2x, Kvapil, Kuna, Pásler

Vstup do turnaje byl velice ospalý. Jen naši mlaďáci ukázali starším spoluhráčům, jak se bojuje. Soupeř zaslouženě po půlce vedl. Druhá půle byla už o něčem jiném. Konečně začaly vycházet gólové šance, které jsme v první půli nehorázně zahazovali.

 

FK Jaroměř : Roudnice 2:5 (2:1)

Branky: Kvapil, Smetana

Druhý zápas byl už podstatně těžší. Soupeř hrál velice kombinačně a trestal naše chyby v obraně. Povedl se pro změnu první poločas, kde jsme ještě vedli. Druhá půlka byl propadák. Zde byl jen jeden světlý moment – rohový kop Martina a Lukášův uklizený volej pod víko. Jinak nepovedený zápas.

 

FK Jaroměř : Třebeš 5:4 (2:2)

Branky: Rind 3x, Hepnar, Kuna

Asi nejdramatičtější zápas. Výsledek se přeléval z jedné strany na druhou. Zde musím vyzdvihnout Šimonův hattrick. Celkem podařený zápas. 

 

Zajímavostí na tomto turnaji bylo to, že se nepočítaly body za vítězství, ale rozdíl vstřelených a obdržených branek. Normálně by nám to stačilo na druhé místo, ale díky hodně inkasovaným gólům jsme byli posunuti na třetí příčku. Udělalo nám taky radost, že Lukáš Kvapil byl zvolen nejlepším hráčem turnaje.


Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.