St. přípravka předvedla tři ospalé výkony, dvě prohry a jedna výhra

19. kolo KP starší přípravky 7.6.2014 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř : FC Vrchlabí 2:3 (0:2)

Branky: Kvapil 2x

Jelikož nám chyběli dva klíčoví hráči, bylo to na naší hře znát. K tomu jsme ještě přidali statický výkon, nebyla vidět žádná bojovnost. Tento zápas se vyloženě nepodařil naší obraně, proto jsme zaslouženě prohráli. Jediný, kdo se snažil a lítal po hřišti byl Lukáš Kvapil. Tento výkon stvrdil dvěma góly  - výborně Luky. Jinak to byla nepovedená hra.

FK Jaroměř : Sokol Třebeš 1:2 (0:1)

Branky: Kuna

Tento zápas byl pro nás smolný. Zasloužilo by si to alespoň remízu. Na hru se dalo už celkem koukat. Bohužel stačilo pár střel a jedna přihrávka z autu , ze které to skončilo v bráně, aby nás soupeř porazil. Výkon, žádná sláva.

FK Jaroměř : SK Jičín 2:1 (0:1)

Branky: Kvapil, Puška

Poslední dnešní zápas také nepatřil k tomu lepšímu co umíme. První půlku jsme zaslouženě prohrávali, kde soupeř byl o něco lepší v kombinaci. Díky tomu, že soupeř neměl žádného hráče na střídání, druhá půle byla v naší režii. Zápas se nám podařilo otočit hezkým Lukášovým únikem a Pepovou jistou penaltou k tyči. Tři body dobré.

Kluci přestaňte se čvachtat v tom moři a určitě nám v neděli přijeďte pomoci. Bude to rozhodující bitva o stupně vítězů.

Sestava FK Jaroměř: Vach, Tichý, Žák, Smetana, Paradi, Kuna, Kadaník, Kvapil, Puška, Hepnar, Pásler, Horčička

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.