Hodnocení podzimu 2019 z pohledu trenérů starších žáků

V sérii zimního hodnocení jaroměřských týmů z pohledu jejich trenérů pokračujeme kategorií starších žáků. Na ročníky 2005 - 2006 jsme se zeptali trenéra Jiřího Skalického mladšího. Tomu v relizačním týmu sekunduje Jiří Rezek. Vedoucím týmu je Jiří Skalický.


Skončila podzimní část sezóny 2019/20, jak na ni budete vzpomínat?


Pro kompletní statistiku starších žáků klikněte na obrázek.

Určitě s pocitem dobře odvedené práce. Pokud se podíváme na tabulku, tak náš tým přezimuje na prvním místě (druhý Dvůr má o zápas méně). Předvedená hra byla také na dobré úrovni, a to zejména za začátku sezóny, kde jsme hráli pěkný fotbal. Pak se nám některé zápasy herně nepovedly, přesto jsme v nich dokázali získat body. Za to si týmu moc vážím, že i přes nepovedený výkon dokážeme zvítězit.


Který ze zápasů hodnotíte jako nejpovedenější a naopak?
Povedených zápasů bylo několik, určitě nejpovedenější byl ten ve Vrchlabí, kde kluci a Aneta bez střídání zvládli zápas otočit a zaslouženě vyhráli. Dobrý zápas byl i ten poslední domácí proti Malšově Lhotě, kde jsme hráli pěkný kombinační fotbal.

Špatný výkon jsme podali v Kuklenách proti domácí Olympii, kde jsme se do poslední chvíle báli o výsledek. A také ve Dvoře Králové, kde jsme zápas prohráli už v kabinách. Bohužel jsem se soupeře zbytečně báli a jeho vítězství mu velmi usnadnili.


Co máte se svým týmem v plánu přes zimu?
Na jaře je o co hrát, tak je třeba kvalitní trénink. Začneme hned v první polovině ledna. Doufám, že i hráči k tomu tak přistoupí a budou na každém tréninku makat naplno.


Cíl týmu pro jarní část?
Nadále předvádět koukatelný kombinační fotbal. Vyhrávat co nejvíce zápasů...


Jiří Rezek, foto: Václav Mlejnek U míče nejlepší střelec podzimu za tým i v První krajské lize žáků U15 Jiří Rezek . Foto: Václav Mlejnek.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.