Starší přípravka se představila na kvalitně obsazeném E-ON Junior Cupu v Náchodě

E-ON Junior Cup - 18.6.2016 - od 9:00 - hřiště Náchod.

Na zakončení sezóny jsme zajížděli na veliký a kvalitně obsazený turnaj E-ON Junior Cup do Náchoda. Hrálo se na přírodní a umělé trávě, což byl trochu problém si zvykat každý zápas na úplně něco jiného. Možná ale ještě větším problémem bylo rozestavení 7+1 na což nejsou hráči této věkové kategorie vůbec zvyklí a připraveni.

Výsledky ve skupině:

FK Jaroměř - SK Polaban Nymburk 2:0

Branky: Karel, Kašpar

První utkání na tomto turnaji jsme se utkali s neznámým soupeřem. Hrálo se na krásně připraveném hlavním hřišti. Od začátku jsme byli lepším týmem a mohli jsme zvítězit i výraznějším rozdílem. Zřejmě náš nejlepší výkon na turnaji.

FK Jaroměř - MFK Nové Město 0:0

Branky: :(

V zápase s tradičním soupeřem z ,,Nováče" jsme byli herně lepším týmem, soupeř hrozil pouze z rychlých brejků. Nedokázali jsme však proměnit ani jednu ze svých šancí, a tak se zrodila bezbranková remíza. Veliká škoda...

FK Jaroměř - Kostelec/Častolovice 1:0

Branky: Bělohlávek

Od začátku zápasu jsme jednoznačně lepším týmem, ovšem zahaujeme jednu šanci za druhou. Vstřelit gól a nutno říci, že hodně šťastný se nám podařilo až těsně před koncem. Zasloužené vítězství.

FK Jaroměř - FK Náchod 0:0

Branky: :(

Na domácí tým jsme si věřili, ovšem bylo to trápení. Naše obrana hned na začátku trochu polevila a dovolila soupeři dostat se do tlaku a šancí. Postupem času jsme vyrovnali hru a měli i více ze hry. Ke konci zápasu jsme měli veliký tlak i šance, ale nedokázali jsme žádnou z nich proměnit - zbytečná ztráta.

FK Jaroměř - SK Červený Kostelec 0:0

Branky: :(

Čekali jsme soupeře ,,pouze" z Červeného Kostelce, ale k našemu překvapení se jednalo opět o ,,souklubí". Hodně jsme toužili ho porazit a od začátku jsme sehráli velmi dobré utkání. Měli jsme několik šancí ke skórování, naopak soupeřovu útočnou sílu se nám dařilo držet na dostřel od branku a dovolili mu pouze 2 střely ze střední vzdálenosti. V tomto zápase opět zbytečná ztráta bodů.

FK Jaroměř - Spartak Police n. Metují 0:1

Branky: :(

V tomto utkání šlo o hodně. K našemu překvapení nastoupilo v týmu Police min. polovina nejlepších hráčů Broumova a dohromady tvořili velmi dobrý celek. Soupeř byl v tomto zápase mírně lepší, nám docházela pomalu šťáva. I přesto to bylo na šance vyrovnané utkání, ovšem soupeř dokázal narozdíl od nás jednu z nich proměnit.

Zápas o 5-6. místo:

FK Jaroměř - MFK Chrudim 1:4

Branky: Bělohlávek

V zápase o konečné 5-6. místo jsme se utkali s těžkým soupeřem z Chrudimi. Sebrali jsme poslední zbytky sil a šli na věc. Do zápasu jsme vstoupili výborně a 5. minut jsme byli jednoznačně lepším a aktivnějším týmem. Bohužel jsme dokázali proměnit pouze jedinou šanci. Poté soupeř hru vyrovnal a po individuálních akcích skóre tohoto zápasu otočil ve svůj prospěch.

 

Turnaj určitě musíme hodnotit kladně. Skóre 3:1 ze 6ti zápasů ve skupině hovoří o výborně obraně, ovšem záporně o útočné fázi. To byl dnes náš jednoznačně největší nepřítel. Vytvořili jsme si spoustu šancí, ale nedokázali jsme je proměnit, neboť naše zakončení bylo vždy velmi slabé. Musíme kluky pochválit za to, jak si poradili s nezvyklým rozestavením i se střídáním přírodní trávy s umělkou. Pochvala za výkona a nasazení úplně všem hráčům. Dnes nás nikdo nepřehrál a v drtivé většině zápasu jsme byli herně lepším týmem, ale ta koncovka... :)

Sestava FK Jaroměř: Lebedinský - Holub, Potoček, Hofman, Libich, Kašpar, Karel, Hemelík, Csóka, Pospíšil, Bělohlávek

Děkujeme rodičům za podporu, dopravu a fandění.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.