Starší přípravka úspěšně bojovala na turnaji v Miletíně

3. kolo KP STP - finálová sk. 17.4.2016 - od 9:00 - hřiště Miletín.

FK Jaroměř - MFK Nové Město 4:9 (3:4)

Branky: Rezek, Skalický, Ponikelský, Machač

V tomto zápase s ,,obry" z Nováče jsme chtěli zvítězit, ovšem fyzická převaha obrovských hráčů Nového Města v porovnání s našimi ,,trpaslíky" sehrála zřejmě rozhodující roli a výsledkem toho bylo nakonec vysoké vízěství našeho soupeře.

FK Jaroměř - FKM Javorka/Miletín 8:5 (4:3)

Branky: Rezek 2x, Škodová 2x, Machač, Hofman, Rehák, Ponikelský

Poprvé ve finálové části sezóny jsme se utkali s Javorkou/Miletínem. V tomto zápase se soupeř představil ve velmi dobré světle. Po dobrém a soustředěném výkonu jsme dokázali nakonec zvítězit.

FK Jaroměř - Jiskra Hořice 5:4 (3:2)

Branky: Rezek 2x, Skalický, Škodová, Machač

Od začátku se hrál velmi bojovný a vyrovaný zápas, ostatně jako je tomu pokaždé s tímto soupeřem. I přesto jsme byli o ten 1 gól lepší a zaslouženě zvítězili.

Áčko dnes hrálo velmi dobře. V 5ti ze 6ti poločasů dokázalo vyhrát a v tom jediném remizovat. Bohužel na výhru s Novým Městem to v součtu nestačilo. I přesto dnes veliká pochvala pro všechny hráče. Vyzdvihl bych Míšu v brance a Machyho, který nám pomohl a byl velmi platným hráčem.

Béčko dnes odjíždělo na další turnaj oslabené o 3 hráče výběrů OFS (Kašpar, Karel, Libich - nemoci). Naštěstí nás doplnili Tomík se Štěpou. I v této sestavě kluci bojovali a snažili se. Největším nedostatkem byl nedůraz v osobních soubojích a rychlost. Toto bylo nejvíce znát v zápase s ,,obry" z Nového Města". Na tom musíme v tréninku hodně pracovat. Dnes veliká pochvala pro Bělase a Štěpu.

Sestava FK Jaroměř ,,A": Dufek - Radil, Škodová, Kňourek, Skalický, Rezek, Machač, Kočica

Sestava FK Jaroměř ,,B": Lebedinský - Bělohlávek, Holub, Hofman, Poděbradský, Hemelík, Ponikelský, Postupa, Rehák

Děkujeme rodičům za dopravu a fandění.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.