Statečný, bojovný a úspěšný výkon oslabené Starší přípravky v Hořicích

2. kolo KP STP - finálová sk. 10.4.2016 - od 9:00 - hřiště Hořice.

Na 2 mistrovský turnaj finálové části do Hořic jsme cestovali s malým počtem hráčů, neboť ,,prckové" Tomík a Štěpa měli turnaj v dešti o den dříve v Pardubicích a navíc se nám sešli v sobotu večer!!!, resp. v neděli ráno !!! další 2 nečekané omluvenky (Kočica, Hofman).

TJ Jiskra Hořice - FK Jaroměř 6:11 (3:6)

Branky: Karel 5x, Rezek 2x, Kašpar, Hemelík, Skalický, Škodová

Zasloužené vítězství našeho týmu, kdy jsme byli ve všech částech (poločasech) v obou týmech lepší. Hodně jsme chtěli domácí porazit, a to se nakonec po dobrém a soustředěném výkonu podařilo.

RSCM Rozkoš/Č. Kostelec - FK Jaroměř 12:8 (5:5)

Branky: Karel 3x, Rezek 3x, Škodová, Postupa

I v tomto zápase jsme chtěli s ,,odvěkým" rivalem vyhrát, ovšem díky úzkému kádru ,,mladších" a tomu, že se nám navíc v jednom zápase zranili rychle za sebou další 2 hráči (navíc Romča a Jířa), jsme hráli téměř 5 minut ve 4 a dostali v této části hry 2 góly, které nakonec rozhodly o celkovém výsledku. I přes obrovskou bojovnost jsme nakonec odešli smolně poraženi, ovšem s hlavami nahoře.

FK Jaroměř - Slovan Broumov 11:4 (4:3)

Branky: Karel 2x, Škodová 2x, Rezek 2x, Skalický, Rehák, Bělohlávek, Libich, Lebedinský

Broumovu jsme chtěli oplatit vysokou porážku z minulého turnaje a na soupeře jsme doslova vlétli. Výsledkem obrovského nasazení bylo nakonec vysoké, sladké a zasloužené vítězství.

 

Áčko ve všech 3 zápasech předvedlo obdobný výkon. Slabý začátek (většinou 1. poločas) a vše honilo v poločase druhém. Je potřeba hrát od začátku až do konce naplno a bojovat. V této finálové skupině není slabých soupeřů a honit gólové manko proti kvalitním soupeřům je pak složité. V týmu dnes nikdo extra nevyčníval, tradiční opory (Réza, Dufíno, Skalda, Anetka) nezklamaly a ostatní bojovali, co to šlo, ovšem chce to ještě kousíček přidat...

Béčko se snažilo hrát fotbal a ve všech poločasech hrálo dobře. Škoda jen situace v zápase se Skalicí/Kostelecem, kdy jsme pro zranění 2 hráčů hráli 5 minut ve 4 a to nešlo...Kdyby se toto nestalo, určitě bychom proti Skalici uhráli lepší výsledek. Jinak výborné výkony všech hráčů. Skvěle chytající Matěj v bráně (gól proti Broumovu na konci zápasu do šibenice = 1), neúnavný a bojovný Honzík Holub, spolehlivý Matyáš Libich (zápas s Broumovem - excelent), bojovník a dříč Bělas, Snaživý Fanda Hemelík a Filip Postupa a konečně gólový střelec Jířa Karel - jen tak dál kluci, takhle se má bojovat v oslabené sestavě...

Sestava FK Jaroměř ,,A": Dufek - Radil, Škodová, Kňourek - Skalický - Rezek, Rehák, Postupa

Sestava FK Jaroměř ,,B": Lebedinský - Kašpar, Libich, Holub - Bělohlávek - Karel, Hemelík

Děkujeme rodičům za dopravu, servis (hlavně pak převlékání dětí) a fandění.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.