Bez vstřelených gólů nelze vyhrávat

16.06.2013 Starší přípravka - 10.kolo Krajského přeboru

FK Jaroměř – TJ Dvůr Králové n/L 0:2 (0:1)
FK Jaroměř – TJ Slovan Broumov 0:4 (0:3)
FK Jaroměř – Baník Rtyně/Sparta Úpice 1:2 (1:1)
Branka: Rind

Sestava FK Jaroměř: Kňourková, Adamovič, Babušík, Bano, Beran, Chroust, Paradi, Puška, Rind, Smetana, Tichý, Vach, Žák, Horčička.

V neděli nás čekalo 10.kolo, které jsme jeli odehrát do Rtyně v Podkrkonoší a utkali jsme se s Broumovem, Dvorem Králové n/L a vlastně domácím spojeným týmem Rtyně/Úpice.
Dvůr Králové je pro nás vždy silný soupeř, ale tentokrát jsem byl překvapen, když jsme to byli právě mi, kteří jsme dokázali prosadit se a soupeře přehrávali a nebýt nepřesného zakončení, tak jsme mohli myslet každopádně v nerozhodný výsledek. Branky soupeře jsme si dali vlastně sami – z nenápadné střeli si Tadeáš míč podsunul do branky pod tělem a střelu, která mířila 2 metry vedle, si ji Milan, čistokrevným vlastencem umístil přesně doprostřed branky.
Druhý soupeř Broumov. Zde opět dokážeme držet krok, ale v prvním poločase dostáváme dva góly s nádherných dalekonosných přesně umístěných střel a takřka je zápas rozhodnutý. V druhém dějství zápasu se snažíme dostat před Broumovskou branku, ale nejsme schopni vystřelit, protože góly chceme dávat z metrové vzdálenosti.
Závěrečné vystoupení na tomto turnaji proti domácí Rtyni/Úpice, pokračujeme ve vcelku dobrém výkonu a rozehráváme opět vyrovnaný duel. Naše bolest je, ale opět zakončení. Jak již jsem psal, góly chceme dávat až „do kuchyně" a to na fyzicky vyspělejšího soupeře neplatí a nebere si žádné servítky a právě on naopak pálí z každé pozice a vítězství si vlastně vystřílí.
Tento turnaj nám žádné vítězství a ani body nepřinesl, ale dokázali jsme důstojně odehrát vcelku dobré zápasy a nemít smůlu na kopačkách, tak jsme určitě mohli myslet i na lepší výsledky.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.