3.MÍSTO NA TURNAJI V HLUŠICÍCH

08.05.2013 Starší přípravka – Grassroots Day

FK Jaroměř – Javorka Lázně Bělohrad 1:1 (0:0)
Branka: Kudrnáč
FK Jaroměř – TJ Sokol Třebeš 0:2 (0:0)
FK Jaroměř – RSCM Cidlina Nový Bydžov 1:1 (1:0)
Branka: Kudrnáč
FK Jaroměř – Sokol Jičíněves 6:1 (5:0)
Branka: Smetana 2x, Tichý 2x, Kudrnáč, Puška


Sestava FK Jaroměř: Bano, Beran, Chroust, Kudrnáč, Kuna, Paradi, Puška, Rind, Smetana, Tichý, Vacek, Vach

Ve středeční volný den jsme zajížděli na turnaj do Hlušic u Nového Bydžova pořádaný v programu Grassroots Day v gesci KFS Hradec Králové.

Nedlouho po sobě se potkáváme s týmem Javorky a opět s nerozhodným výsledkem. Tentokrát máme více ze hry a poprvé v jarní sezóně si kluci zaslouží pochvalu. Opravdu celý zápas odjezdili a nebýt smůly při zakončení, tak jsme mohli i vyhrát.

Pravým opakem byl druhý zápas s Třebší, kde jsme si za naší, řeknu lenost, nic jiného než prohrát nezasloužili. Všude pozdě, nechuť běhat a o přihrávce ani nemluvím, takže pro mě zasloužená prohra.

A zápas s domácí Cidlinou se hrál od začátku v plném nasazení z obou stran, kde jsme byli opět lepším družstvem na hřišti, ale zde zaúřadovala vyšší moc – rozhodčí. Drobné přifoukávání domácímu týmu v průběhu celého utkání vygradovalo nejdříve zcela jasnou rukou obránce Cidliny před vlastní brankou (nebyla nařízená penalta) a následným uznaným gólem, kdy se míč do naší branky vůbec nedostal. V závěru jsme už branku nedali a soupeře i s rozhodčím do žádné gólové situace také nepustili a tak zápas končí nespravedlivou remízou.

K poslednímu zápasu nastupujeme proti týmu Jičíněvse. Zde je důležité, že kluci nic nepodcenili a zápas s relativně slabším soupeřem vyhráli.

V tomto turnaji se pořadí řídilo pouze rozdílem vstřelených a obdržených branek, a tak po součtu výsledků jsme obsadili celkové 3. místo. Příjemný dojem s výkonu na tomto turnaji, kde je samozřejmě plno věcí ještě ke zlepšení, ale za dnešní snahu si kluci opravdu pochvalu zaslouží. HOŠI DĚKUJI!!!

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.