20.04.2013 Starší přípravka - 2.kolo Krajského přeboru

V BĚLOHRADĚ BEZ VSTŘELENÉHO GÓLU

Jaroměř – AFK Hronov 0:2(0:1)
Jaroměř – Javorka Lázně Bělohrad 0:0
Jaroměř – TJ Jiskra Hořice 0:1(0:0)


Sestava: Babušík, Chroust, Kudrnáč, Kuna, Paradi, Rind, Smetana, Tichý, Vach, Žák, Horčička


K druhému kolu – nástavbovému, jsme zajížděli do Lázní Bělohrad, kde na nás čekali domácí Javorka, AFK Hronov a TJ jiskra Hořice.
První zápas rozehráváme s domácí Javorkou. Od první minuty se hra přelévala z jedné strany na druhou, kde soupeř měl mírnou územní převahu, ale mi jsme kontrovali výpady do otevřené obrany, bohužel bez brankového efektu. Jelikož ani soupeř svoji snahu nezakončil gólem, tak v tomto zápase se rozcházíme nerozhodně 0:0.
K druhému zápasu nastupujeme proti Hořicím, silnému soupeř, který se do nás zakousl, a jen díky opravdu výbornému výkonu celého týmu dokážeme odolávat a v průběhu zápasu vyrovnáváme hru, dokážeme i ohrozit soupeřovu branku (nastřelená tyč). A tak rozhodnutí přichází po nařízené penaltě, kde se Hořice ujímají vedení 1:0 a tento výsledek dokáží udržet až do závěrečného hvizdu rozhodčího.
V závěrečném utkání nastupujeme proti Hronovu, kterému jsme chtěli vrátit porážku z minulého týdne. Jediný náš problém, byl v soupeřově obraně, kterou vedla vysoká dívčina a na které naše snahy o vstřelení branky vždy končily. Marné byly rady ať jí obejdou přihrávkou, ale byla jak magnet, kde nás osobní souboje hodně bolely a následně po jejích nákopech se ujali dvě brejkové akce soupeře do naší otevřené obrany a tak zápas prohráváme 0:2.
Poznatek z tohoto turnaje, sice smutný a pro další zápasy dost zásadní –!!! NEDOKÁŽEME DÁT GÓL!!! – pak nemůžeme přemýšlet o vítězství!!! Takže je jasné na čem musíme zapracovat.

Wednesday the 1st.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.