16.9.2012 Starší přípravka - 4.kolo Krajského přeboru

V HRADCI KRÁLOVÉ VÍTĚZSTVÍ A PROHRA

Jaroměř – FC Olympia Hradec Králové „B“ 6:0 (3:0)                                 Danda Adamovič 2x, Pepča Puška, Ted Vach, Déňa Kuna, Ráďa Smetana   Jaroměř - FC Hradec Králové "2003"  0:6 (0:4)

Sestava: Horčička, Kudrnáč, Kuna, Vach, Chroust, Báno, Puška, Beran, Smetana, Adamovič, Babušík, Traxler, Rind,

Čtvrté kolo jsme rozehráli v neděli odpoledne na Háječku s domácím               „FC-čkem“ a Hradeckou Olympií, kde se již výsledky začali započítávat do základní tabulky (bohužel na stánká KFS nefungují)a kde po závěru podzimní části se sečtou naše výsledky společně s našimi staršími kamarády – mladšími žáky a první dva týmy ze čtyř základních skupin postoupí do jarní finálové skupiny o přeborníka kraje.

S Olympií jsme se v předešlých ročnících ještě nesetkali a tak to byl pro nás dost neznámí soupeř. Hned od začátku se nám dařilo Olympií přehrávat, kde naše útoky končily na dvou středních obráncích a spíše bylo otázkou času, kdy kluci pochopí, že přes tyto obránce se musí dostat přihrávkou. To se stalo přibližně v polovině prvního poločasu, kdy jsme se dostali do tříbrankového vedení. V druhém poločase se hra poněkud změnila, kdy se soupeř rozhodl, že zápas zkoriguje, když vysunul jednoho z obránců do středu hřiště a ten byl hlavním tahounem v boji proti naší brance. Chvíli to klukům opět trvalo, ale opět chytrými přihrávkami jsme se dostávali za obranu soupeře a naše vedení postupně zvyšovaly. V samém závěru soupeř dal čestný úspěch na konečných 6:1. Ve druhém zápase jsme nastoupily proti soupeři, který poráží Duklu, Slávii, Most a Teplice výsledky 5:0, 6:1 apod. A hned od začátku to bylo znát, kdy nás nepustily přes polovičku hřiště a rychle jsme inkasovaly dva góly. Zde musím ale podotknout, že po opravdu velkých individuálních hrubých chybách. Poločas končí 0:4 a máme přestávku na to, abychom dali kluky trochu dohromady. Druhý poločas je identický jako první, ale zesílenou obranou již úspěšněji odrážíme Hradecké útoky a inkasujeme již jenom dva góly, a tak se závěrečným hvizdem rozhodčího se výsledek zastavil na konečných 0:6. Pozitivem dnešních zápasů je, že kluci se snažili hrát kombinačně a sami zjistili, že to je ta jediná správná cesta. Ale zase na druhou stranu je potřeba dodat, že jestliže někdo neplní dané úkoly a dělá si, co chce, nejenže to týmu ubírá síly a podráží mu nohy, ale hlavně snižuje jeho celkový kolektivní výkon. Na tréninku si budeme muset toto jednání rozebrat a připravit se k dalším zápasům.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.