Bengo vyhrálo nervydrásající šlágr kola a je jednou nohou v 1.B třídě !

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

29. kolo OP NA - 8.6.2014 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř ,,B" - Sokol Hejtmánkovice 3:2 (1:0)

Branky: 44. Emlar, 68. Seifert, 90+3 Škoda - 48. Franc, 69. Jirman

FK Jaroměř ,,B": Kořen - Matějíček R. (81. Vít), Hrobský, Horák, Plhal (36. Böhm) - Seifert, Emlar, Jirka, Kučera - Kořínek, Škoda

Sokol Hejtmánkovice: Bouška - Syrovátko, Gago, Harasevič V., Dítě - Franc, Harasevič M., Jirman, Prokeš - Holub, Šprinc (76. Holeček (91. Pražák)

Jaroměř začala šlágr kola výborně a hned ve 20 vteřině měla gólovku, kdy Kořínek jen těsně minul tyč hostující branky. Poté měli 2 nebezpečné standardní situace hosté, když exekutor Harasevič vždy řádně pozlobil domácí obranu v čele s brankářem Kořenem. Ve 20 minutě prošel středem hřiště Plhal, ale jeho dělovka šla metr nad. Ve 28 minutě měl další gólovku Kořínek, když po samostatné akci dělovkou trefil břevno a z následného rohu přišla jeho další nevyužitá šance. Jaroměř byla lepším týmem a od 35 minuty začal hostům docházet dech. Když už se zdálo, že se půjde do kabin za bezbrankového stavu zahrával standardku z 35ti metrů Emlar a krásnou bombou na zadní tyč překonal hostujícího brankáře - 1:0. Po této standardce ještě hosté obdrželi červenou kartu, když byl za druhou žlutou vyloučen hostující Václav Harasevič.

FK Jaroměř B - Sokol Hejtmánkovice 8.6.2014, foto z videa: Václav Mlejnek

Také rozhodčí se v rozbouřené atmosféře na ploše i v hledišti museli vypořádat s několika vypjatými situacemi. Na snímku první vyloučený Václav Harasevič. Foto z videa.

Druhý poločas začala Jaroměř dobře, ale brzy inkasovala. Ve 48 minutě zahrával Gago standardku na Haraseviče, který sklepl na nabíhajícího France a ten trefil krásně růžek domácí branky - 1:1. V 50 minutě utekl po lajně Kučera a předložil pod sebe Kořínkovi, který z hranice penalty bombou jen těsně minul hostující branku. Tlak Jaroměře sílil a v 51 minutě měl další obrovskou šanci Jirka, ovšem střílel nad. V 53 minutě obešel Kořínek brankáře a střílel do prázdné branky, ovšem na brankové čáře vyhlavičkoval míč Jirman. V 60 minutě měl další obrovskou šanci Kořínek, ovšem hosté opět z brankové čáry vykopli jasný gól. V 61 minutě měli další standardní situaci hosté, kdy Gagův nákop propadl a odrazil se nečekaně od země do spojnice břevna s tyčí domácí branky. V 68 minutě kopala Jaroměř roh a Seifert skóroval přímo z něj ! - 2:1. Vedení Jaroměři však nevydrželo dlouho a opět ze standardní situace srovnali skóre. Harasevič zahrával standardku z 35ti metrů, kterou Kořen vyrazil před sebe, kde nebyl nikdo z domácích obránců a Jirman dorazil pohodlně do prázdné branky - 2:2. Jaroměř vsadila od té doby vše na útok. V 78 minutě byl navíc po druhé žluté vyloučen další hostující hráč, tentokrát kapitán Gago. Dvojnásobnou přesilu však nehráli domácí dlouho. V 80 minutě se za protesty nechal naprosto nepochopitelně a zbytečně vyloučit domácí kanonýr Kořínek. V 85 minutě mohl postupovat sám na branku Böhm, ovšem v poslední chvíli zakopl a upadl. Když už se zdálo, že utkání skončí pro domácí nedostačující remízou prošel do vápna domácích Kučera a předložil ideálně Škodovi, který propálil hostujícího brankáře a odšpuntoval tak obrovské emoce a radost v hledišti i na hřišti! Chviličku po rozehrání rozhodčí pak zápas ukončil a mohla propuknout obrovská radost domácích hráčů a fanoušků.

FK Jaroměř B - Sokol Hejtmánkovice 8.6.2014, foto z videa: Václav Mlejnek

Zápas byl opravdovým finále okresního přeboru a kvalitou si nezadal s utkáním z vyšších soutěží. Jaroměř byla od začátku herně lepším týmem a neproměnila obrovské množství gólových šancí. Hosté hrozili hlavně ze standardních situací zahrávaných Miroslavem Harasevičem. Nutno uznat, že hosté se představili jako kvalitní tým, který nepřijel bránit remízu, ale hrál od začátku na vítězství. Rovněž velikou pochvalu zaslouží jeho fanoušci, kteří vytvořili zápasu skvělou atmosféru. Určitou kaňkou je chování hráčů hostů v kabinách....Těžké utkání zvládl na jedničku i mladý rozhodčí Šedivý. 

ŽK: 29. Matějíček R., 70. Kořínek, 93. Hrobský, 93. Škoda - 27. Jirman, 31. Gago, 36. Harasevič V., 45. Harasevič M., 59. Šprinc, 92. Syrovátko

ČK: 80. Kořínek - 45. Harasevič V., 78. Gago  (všichni po 2 ŽK)

Rozhodčí: Šedivý, Vaníček, Bárta

Delegát: Tomáš Bous

Diváků: 186!

Zkrácený sestřih: nejlepší momenty zápasu.


TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Odkaz na předzápasovou pozvánku zde.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.