2. červené karty v derby zápase Juniorky !

15. kolo OP NA. 4.9.2013 od 17:30 - hřiště Růžovka

FK Jaroměř ,,B" - TJ Dolany 5:0 (4:0)

Branky: Seifert 4x, Ameti

Sestava FK Jaroměř: Kořen - Kučera (76. Špaček), Hrobský, Horák A. (63.Horák J.), Plhal - Klíž (55. Hekele), Holeček A., Jirka, Seifert - Ameti, Vít (82.Vokál)

Sestava TJ Dolany: Fähnrich - Jalovičár, Cejnar, Žďárský, Karel (87. Beran) - Kejzlar, Barcík, Berger J. (78. Najman), Dax (70. Berger M.) - Vondra, Duben

Jednoznačný průběh utkání pro domácí, kteří měli celý zápas pod kontrolou. Ve dvacáté minutě bylo za stavo 3:0 rozhodnuto i za přispění hostů, kteří šli v téže minutě do deseti. Do poločasu Dolany ještě jednou inkasovaly. Domácí ve druhém poločase přidali ještě jednu branku a hosté jen dalšího vyloučeného.

Komentář hostí: Známá pravda, že nemůžeme hrát zápasy v týdnu, se v Jaroměři potvrdila, jelikož před zápasem se sešlo hned osm omluvenek hráčů. Domácí mladíci byli od začátku jednoznačně lepší a naši poslepovanou jedenácku přehrávali ve všech směrech. Na tabuli svítilo 3:0 a ještě se za urážku rozhodčího nechal vyloučit Jalovičár. Když byl v 80. minutě po druhé žluté kartě vyloučen Cejnar, ostudné představení našeho týmu bylo dokonáno. Místo toho, aby se tým ve značně oslabené sestavě semknul, nechali se nejzkušenější hráči naprosto zbytečně vyloučit a oslabili tak tým i pro další zápasy.

ŽK: 0:3 Jalovičár, Cejnar, Vondra

ČK: 0:2!  Jalovičár, Cejnar

TJ Dolany

Rozhodčí červenými kartami nešetřil. Foto z videa: Václav Mlejnek

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Zkrácený gólový sestřih zápasu:



Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.