Další mistrovský turnaj starší přípravky přinesl výhru a prohru.

4. kolo KP starších přípravek - skupina G - Jaro - 21.4.2018 - hřiště Častolovice.

V sobotu, 21.4.2018, jsme zajížděli na půdu vedoucího celku tabulky, a to Kostelce n.O./Častolovic. Druhým soupeřem nám dnes byl tým Olympia HK. Po minulém týdnu a velmi špatném výkonu jsme chtěli jednoznačně předvést zcela odlišný výkon než tomu bylo před týdnem!

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Olympia HK 24:4 (10:3)

Branky: Baudyš 7x, Pitor 3x, Poděbradský 2x, Dítě, Prokš, Mrkos, (Stěžery: Zadrobílek 5, Balcar 3, Pácal)

Do první půle jsme proti "áčku" Olympie vstoupili velice aktivně a bylo na klukách vidět, že chtějí odčinit hrůzostrašný výkon z minulého týdne. Hráli jsme svižný a kombinační fotbal, nebáli jsme se hrát a soupeře jsme jednoznačně přehráli. Výsledek tohoto našeho poločasu byl "jen" 5:1, jelikož pár dalších našich šancí zůstalo nevyužito. Do druhého poločasu proti druhému mužstvu soupeře jsme nastoupili s pocitem, že už to půjde samo, ale tak to nikdy nefunguje. Naštěstí po prospaných pěti minutách jsme se vrátili ke kombinaci, kterou chceme předvádět, začali jsme běhat a hrou jsme se skvěle bavili. Při chuti byl hlavně Baudy, který vstřelil polovinu našich golů, kterých jsme druhý poločas nasázeli deset! Dovolili jsme si zkoušet i technické parády a krásné akce na jeden dotek, za což kluky chválíme.

Kostelec n.O./Častolovice - FK Jaroměř /Sokol Stěžery 18:6 (11:2)

Branky: : Baudyš, Dítě, Machač, ( Stěžery: Zadrobílek 2x, Lounek)

Druhý zápas a lídr tabulky. První poločas jsme narazili na Kostelec. Kluky jsme upozorňovali, že nás čeká daleko těžší soupeř než v zápase prvním. To jsme poznali hned na začátku a po jediné hrubé chybě Pospy v bráně jsme brzy prohrávali. Byla to však chyba, která pramenila z toho, že se Matěj snažil a hlavně nebál hrát, jakož i po celý turnaj a tak by to mělo být. Brzy jsme však po pěkné akci srovnali a hrál se velice vyrovnaný fotbal v dobrém tempu. Byli jsme o něco fotbalovější, ale v koncovce jsme několikrát selhali a naopak soupeř kvalitně zakončoval své nebezpečné brejky. Poločas končí a my prohráváme 4:2, ale výkon solidní. Stěžery na vedlejším hřišti prohrávají bohužel 0:7 s výbornými Častolovicemi. Proti tomuto týmu nastupujeme do druhé půle. Od začátku se hraje vyhrocený, důrazný a kvalitní fotbal, oproti našeho prvnímu vzájemnému zápasu jsme se jim částěčně vyrovnali v agresivitě a podařilo se nám soupeře i nemalou část zápasu přehrávat. Velice vyrovnané utkání, které jiskřilo nejen na hřišti, ale i mezi fanoušky obou týmů. Jediný rozdíl, který také rozhodl v náš neprospěch, vidíme v řešení a kvalitě předfinální a finální fázi, kdy soupeř ze šesti šancí dává čtyři branky, my asi z osmi pouze jednu. Koncovka je bohužel náš dlouhodobý problém a to rozhodlo. Avšak zápas byl od kluků odmakaný a nemají se za co stydět. Stěžery vedle zahrály výborně a možná na hranici svých možností a remizovali s Kostelcem 3:3 - velká pochvala. Celkový výsledek 6:18 nevypadá moc dobře, avšak úplně neodpovídá předvedené hře.

Martin Čenovský, Lukáš Müller - trenéři FK Jaroměř: Jsme rádi, že kluci předvedli dnes daleko lepší výkon než na posledním turnaji. Jak po fotbalové stránce, tak v bojovnosti. První zápas jsme si užili a zkoušeli i něco navíc a divákům se to muselo líbit. Proti vedoucímu týmu soutěže nás mrzí naše nemohoucnost v zakončení. Kluci proti fyzicky zdatnému soupeři bojovali, ale tolik neproměněných šancí nemůže znamenat dobrý výsledek. Když máme vystřelit tak nahráváme a když máme nahrát lépe postavenému spoluhráči, tak střílíme. Při pohledu na soupeře, který na naší půlce jednoduše dostával míč na útočníka, který si ho opět jednoduše píchnul kolem našeho obránce, zvedl hlavu a míč uklidil k tyči bezmocného Pospy, tak přesně takhle bychom se v zakončení měli chovat my, ale někdy až moc vymýšlíme. Zapracujeme na nedostatcích a jedeme dál.

Sestava: Pospíšil - Chejnovský, Machač, Mrkos, Bedlek - Poděbradský - Baudyš, Dítě, Prokš, Pitor, 

Děkujeme rodičům a příbuzným za dopravu a podporu v průběhu celého dopoledne.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.