Nepovedený výkon starší přípravky stačil pouze na jednu výhru

3. kolo KP starších přípravek - skupina G - Jaro - 15.4.2018 - Stěžery

15.4.2018 jsme zajížděli na další mistrovský turnaj, tentokrát do nedalekých Stěžer. Soupeřem nám dnes byla hradecká Slavia a tým Hořic. Chtěli jsme navázat na povedené vystoupení z minulého týdne, kde jsme předváděli výborný a bojovný turnaj proti těžkým soupeřům.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Slavia HK 14:7 (2:3)

Branky: Baudyš 3x, Poděbradský 2x, Pitor, Pospíšil, Prokš, Dítě, Machač (Stěžery: Balcar, Lounek 2x, Zadrobílek)

První zápas a tradiční soupeř. Úvodní poločas jsme se střetli s kvalitnější půlkou Slavie. Od začátku nám dělal problém kluzký terén, kombinace byla nepřesná a hlavně nás překvapilo nasazení a důraz soupeře, se kterým jsme si nevěděli moc rady. Vyrovnané utkání, ve kterém jsme v desáté minutě inkasovali a již se nám i přes velké šance nepodařilo srovnat. Byli jsme sice fotbalovější, ale náš výkon ani zdaleka nebyl ideální. Druhý poločas byl již lepší a fotbal jsme si užívali a výsledkem toho bylo poločasové vítězství 10:0. Nutno však říci, že soupeř měl v týmu pár 2009tek a i přes jeho bojovnost byla výhra povinností.

FK Jaroměř/ Sokol Stěžery - TJ Jiskra Hořice 7:10 (3:4)

Branky: : Poděbradský 3x, Baudyš, ( Stěžery: Balcar 2x, Lounek)

Jednoznačně náš nejhorší jarní zápas. Na soupeře jsme si věřili a věděli jsme, že je v našich silách ho porazit díky naší větší fotbalovosti, avšak to bylo při naší dnešní hře nemyslitelné. Výsledek není důležitý, daleko víc nás mrzí hra v tomto zápase a přístup některých hráčů. Soupeř střílel branky po našich hrubých chybách, kterých bylo až moc. Oba poločasy jsme prohráli o gol, i přes špatnou hru jsme měli šance ke skorování, snažili jsme se hrát fotbal, ale nebyli jsme si schopni nahrát. Chyběl důraz v soubojích, přesnost, soustředění a větší touha po tom si zahrát. V těchto všech faktorech nás soupeř převálcoval. Výsledkem toho všeho byla těsná celková prohra.

Martin Čenovský, Lukáš Müller - trenéři FK Jaroměř: Troufáme si říci, že pokud bychom se dnes alespoň přiblížili hře, kterou umíme, tak nemáme na dnešním turnaji konkurenci. Bohužel se nám dnes vůbec nedařilo. Nemůžeme klukům až na pár vyjímek upřít snahu, avšak nasazení nebylo takové, jaké by být mělo. To, že nám vázla kombinace, nahrávky a vlastně prakticky všechno se stát může, každý den není posvícení. Avšak právě o to víc se musí zápas odjezdit po zadku když se nedaří.Jedeme dál, potrénujeme a budeme se snažit vrátit se ke hře, kterou jsme předváděli první dva turnaje. Jediný hráč, který zaslouží pochvalu za předvedenou hru, důraz a nasazení v zápase s Hořicemi je určitě Machy.

Sestava: Chejnovský, Pospíšil - Machač, Mrkos, Dohnal, Wache - Poděbradský - Baudyš, Dítě, Prokš, Pitor, Pechanz

Rodičům děkujeme za dopravu a podporu a přiště to snad bude lepší.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.