Dva body od 2. místa! Starší přípravka na turnaji v HK těsně čtvrtá.

14.1.2018 - H.T. ročník 2007 a mladší - hala Třebeš HK.

Ročník 2007 a mladší měl dnes na programu další z řady halových turnajů, tentokrát jsme se účastnili turnaje v HK -Třebši. Našim cílem bylo jednoznačně odčinit nevýrazný výkon z minulého týdne a turnaje se naplno účastnit, nikoliv se jen zúčastnit !!!

Výsledky týmu ve skupině:

FK Jaroměř - Třebeš "A" 2:3

Branky: Machač, Poděbradský

Silný soupeř na začátek turnaje, lídr naši skupiny z venkovních turnajů podzimní části. Klasický první zápas, který jsme sice prohráli, ale nevypustili ho a sahali po vyrovnání.

FK Jaroměř - SK Býšt 3:0

Branky: Machač 2x, Baudyš

Zdánlivě povinné tři body. Kluci naštěstí nic nepodcenili a pojali zápas zodpovědně. Rozdíl ve výsledku měl být však mnohem vyšší, velká spousta neproměněných šancí z naší strany.

FK Jaroměř - TJ Sokol Hořiněves 2:0

Branky: Poděbradský 2x

Asi nejhorší náš dnešní výkon. Sice jsme vyhráli, ale byla to spíš taková "plácaná" bez přesnosti, zaujetí a kombinace. Podržel nás skvělý Pospa v bráně.

FK Jaroměř - MFK Trutnov 2:1

Banky: Machač, Mrkos

Následoval naopak jednoznačně nejlepší náš výkon a vítězství proti pozdějšímu vítězi turnaje. Zápas hraný ve velikém tempu a šancemi na obou stranách. Od poloviny zápasu jsme byli však lepším týmem, makali jsme jeden za druhého, povedlo se nám vyrovnat a deset sekund před koncem k naší veliké radosti zaslouženě střílíme díky "Mrkymu" vítězný gól.

V 5ti členné skupině jsme obsadili 1. místo a čekaly nás boje o 1.- 6. místo. Systém byl takový, že týmy z prvním třech míst z jedné skupiny, hrály postupně proti prvním třem týmům ze skupiny druhé a rozhodal celkový počet získaných bodů.

Zápasy o 1. - 6. místo.

FK Jaroměř - Kostelec/Častolovice 1:3

Branky: Baudyš

Zápas jsme začali dobře a po osmi vteřinách jsme po brance Baudyho vedli. Poté jsme pak opět neproměnili velkou řadu šanci a soupeř nás z brejků trestal. Tento zápas jsme měli zvládnou lépe a ukázalo se, že to byl také zápas zlomový.

FK Jaroměř - Třebeš "C" 3:0

Branky: Poděbradský 2x, Dítě

Zasloužené vítězství, ale znovu jsme měli vstřelit mnohem více branek.

FK Jaroměř - Třebeš "B" 1:1

Branky: Machač

V zápase jsme brzy prohrávali. I přes náš tlak se nám nakonec podařilo chvíli před koncem pouze vyrovnat.

Celkové pořadí: 1.MFK Trutnov, 2. Třebeš "B", 3. Kostelec/ Častolovice, 4. FK JAROMĚŘ, 5. Třebeš "A", 6. Třebeš "C", 7. TJ Sokol Hořiněves, 8. MFK Nové Město, 9. SK Býšť, 10. SK Jičín

Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen TOMÁŠ PODĚBRADSKÝ, Tomíku blahopřejeme!

Martin Čenovský, Lukáš Müller - trenéři FK Jaroměř: Dnes jsme podali určitě lepší výkon než před týdnem. Avšak v našich silách dnes určitě bylo turnaj možná i vyhrát. Jako jediní jsme porazili vítěze z Trutnova, ale důležitého body jsme ztratili v zápasech, kde jsme měli bodovat naplno. Bohužel nás dnes zlobilo velké neproměňování šancí a v některých zápasech i spousta prohraných osobních soubojů a několik zbytečných chyb. Stále budeme pracovat na nedostatcích které máme.

Sestava FK Jaroměř: Pospíšil - Mrkos, Poděbradský, Dohnal, Hanák - Dítě, Baudyš, Pitor, Machač

Děkujeme rodičům za dopravu a podporu v hledišti!

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.