1. místo ročníku 2008 na halovém turnaji FOTTUR v Jaroměři!

Halový turnaj Fottur Jaroměř, pro ročník 2008, 11.11.2017, hala Asvaj.

Dnes se v Jaroměřské hale Asvaj uskutečnil první halový turnaj tohoto roku, pro ročníky narození 2008 a mladší. Vzhledem k menšímu počtu hráčů tohoto ročníku nás dnes posílili kluci z mladší připravky (2009) a tak jsme byli zvědaví, jak si s tímto faktem náš tým dnes poradí. Turnaj byl velmi dobře obsazený a účastnili se ho týmy : FK JAROMĚŘ, FK PARDUBICE, FK SPARTAK CHOCEŇ, FK ČÁSLAV, MFK NOVÉ MĚSTO N/M, TJ JISKA HOŘICE.

FK JAROMĚŘ - FK PARDUBICE 2:1

FK JAROMĚŘ - FK SPARTAK CHOCEŇ 1:0

FK JAROMĚŘ - TJ JISKRA HOŘICE 6:0

FK JAROMĚŘ - MFK NOVÉ MĚSTO N/M 5:2

FK JAROMĚŘ - FK ČÁSLAV 1:0

Turnaj jsme zahájili po zvolna a v prvním zápase bylo vidět, že se kluci s halou teprve seznamují, a však bojovností a výborným individuálním výkonem Tomika Poděbradského jsme tento zápas zvládli a vyhráli 2:1. V dalších zápasech musíme kluky pochválit. Hráli jsme s chutí, dobře kombinovali a zakončovali naše krásné akce. Výborně do týmu zapadli kluci z mladší přípravky Honza Kříž v bráně, Kuba Škoda, Marťas Slezák i Domča Svoboda. Nebáli se hrát, ukázali svůj velký potenciál a v mnoha situacích převyšovali své soupeře. Marťas dokonce vstřelil 4 branky. Turnaj se vyvinul tak, že jsme si to v posledním zápase proti silné Čáslavi rozdali o konečné první místo. Ujali jsme se vedení a díky výbornému týmovému výkonu a bojovnosti jsme i přes tlak soupeře uhájili nejtěsnější vítězstvi 1:0 a titul byl náš!

sestava FK Jaroměř : Kříž - Poděbradský, Dohnal, Škoda - Baudyš, Prokš, Svoboda, Slezák

Martin Čenovský, Lukáš Muller, trenéři FK Jaroměř - Dnešní turnaj předčil všechna naše očekávání. Kluci hráli s chutí a nebojácně. Zdobila nás fotbalovost i bojovnost! Tým táhl opět svým výkonem Tomik Poděbradský, ke kterému se však přidali všichni. Velkou pochvalu a poděkování zaslouží již zmiňovaní hráči ročníku 2009, kteří tým skvěle doplnili a ukázali svůj talent.

Děkujeme rodičům za výbornou podporu v hledišti a Petru Libichovi a Martinu Slezákovi za uvolnění svých svěřenců na dnešní turnaj.

SP FOTTUR 11.11.2017 foto Martin Slezák Foto: Martin Slezák.

 

 

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.