Absencemi zdecimovaná starší přípravka bojovala statečně na předposledním turnaji v Černilově

9. kolo finálové skupiny STP - 27.5.2017 - hřiště Černilov.

Na předposlední turnaj finálové skupiny Starší přípravky jsme zajížděli poprvé na hřiště Černilova. Byli jsme plni očekávání po minulém velmi povedeném domácím turnaji. Bohužel se nám sešlo hned 6!!! omluvenek (Bělohlávek, Rehák, Bedlek, Baudyš, Poděbradský, Vojtíšek), některé bohužel i dost pozdě....Takže jsme měli po odstoupení napůl nemocného Martina Hofmana do zápasu s Novým Hradcem jediného hráče na střídání na oba týmy, kterým byl navíc benjamínek a ,,maskot" našeho týmu Šíma Libich.

FK Černilov - FK Jaroměř 9:13 (5:4)

Branky: Karel 9x, Holub 2x, Hemelík, Pitor

Vstup do zápasu nám nevyšel, ale postupem času jsme se rozehráli. Hlavně pak 2. poločas byl z naší strany velmi kvalitní. K velkému zápasu se rozehrál hlavně Jířa Karel, který i přes drobné zranění přijel týmu pomoci.

FC Nový HK - FK Jaroměř 17:3 (10:1)

Branky: Kašpar, Holub, Pospíšil

Již dopředu jsme věděli, že proti Novému Hradci jsou naše šance na úspěch mizivé. Od začátku byla na klucích znát veliká únava, která se v průběhu zápasu samozřejmě postupně kumulovala. I přesto to kluci nevzdali a bojovali až do poslední minuty se soupeřem, kterému i přes řadu hráčů na střídání postupem času ve velkém vedru rovněž docházely síly...

Áčko mělo v prvním zápase na střídání pouze Šímu Libicha a ve druhém již nikoho. Takže drtivá většina hráčů odehrála ve velkém parnu celých 80 minut bez střídání, za což nezbývá nic jiného než jim všem poděkovat. 

Béčko na tom bylo podobně, jako ,,áčko". Kluci makali a dřeli do posledních zbytku sil. Je potřeba poděkovat i Martinovi Hofmanovi, který i přesto, že do 2. zápasu kvůli nemoci nenastoupil, tak i přesto na turnaj jel a klukům chtěl pomoci....

Jiří Lebedinský, Jiří Poděbradský - trenéři FK Jaroměř: Dnešní hodnocení nemá moc smysl, neboť bychom jen děkovali všem hráčům, kteří dnes na turnaj odjeli a nastoupili. Před turnajem jsme upřímně díky problémům v sestavě nepočítali s žádnými body, takže 3 body jednoznačně bereme. Velmi dobrý výkon a bojovnost předvedl Šíma Libich (ročník 2010), který se rozhodně neztratil a tímto se omlouváme jeho mamince, že jsme ji neposlechli :)))

Sestava FK Jaroměř ,,A": Lebedinský - Kašpar, Karel, Libich M., Holub, Pospíšil, Libich Š.

Sestava FK Jaroměř ,,B": Dufek - Hofman, Mrkos, Hemelík, Hanák, Pitor, Vágner

Rodičům děkujeme za podporu a mohutné fandění.

Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.