Prohra starší přípravky v přátelském zápase v Hlinsku

Přátelské utkání starší přípravky - 20.5.2017 - hřiště Hlinsko.

Den před dalším finálovým turnajem STP, jsme zajížděli převážně s hráči ročníku 2006 na přátelské utkání do Hlinska, kam nás pozvali domácí. Jednalo se ,,revanž" z jejich strany týkající se halového turnaje Skaličan Cup, kde jsme s nimi prohráli ve finále 0:1 a ocenili jsme je jako nejlepší fanoušky, kteří získali za toto ocenění prase na rožeň.

FC Hlinsko - FK Jaroměř 5:3 (3:1)

Branky: Karel 2x, Rehák

Od začátku zápasu byla vidět na našich klukách veliká chuť domácí potrápit. Ti i přesto, že měli dopolední 3 zápasy své soutěže v nohách předváděli pěkný a rychlý kombinační fotbal, který nám dělal veliké problémy. V zápase jsme střídali lepší pasáže s horšími, ale domácí nakonec zvítězili zaslouženě. My se za svůj výkon však rozhodně stydět rovněž nemusíme.

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Dnešní výlet jsme brali spíše jako odreagování pro nás pro všechny. Na pomoc jsme si vzali z mladších žáků Rézu se Skaldou, ale ani to nám v konečném výsledku nepomohlo :). Zápas však hodnotím jednoznačně pozitivně, neboť se v něm kluci snažili a bojovali, ale výborný soupeř byl nakonec nad naše síly. Myslím si, že jsme si tento výlet a následné posezení všichni užili, a to jak rodiče, tak děti, což bylo hlavním cílem.

Sestava FK Jaroměř: Lebedinský - Kašpar, Karel, Libich, Vágner, Bělohlávek, Baudyš, Hofman, Holub, Rehák, Dufek, Hemelík, Skalický, Rezek

Rodičům děkujeme za podporu a fandění.

Hlinsko 1  Hlinsko 2

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.