Utrpení starší přípravky na turnaji v Hradci Králové

7. kolo finálové skupiny STP - 14.5.2017 - hřiště HK Háječek.

Na další kolo finálové skupiny STP jsme se do Hradce moc těšili. V týdnu jsme dobře a kvalitně potrénovali a všichni jsme věřili, že to zúročíme i v mistrovském turnaji. Bohužel - opak byl pravdou...krutou pravdou....

FC HK - FK Jaroměř  18:3 (9:2)

Branky: Holub, Rehák, Bedlek

Věděli jsme, že nám domácí budou htít vrátit prohru ze 2. turnaje u nás a hráče jsme na to i připravovali. Bohužel Ti dnes byli myšlenkami zřejmě trochu jinde, neboť jsme od začátku zápasu tahali za jeho kratší konec. Prohrávali jsme osobní souboje, nebyli jsme schopni si přihrát, zkrátka všechno špatně.

FK Jaroměř - Rychnov n. Kněžnou 4:12 (1:5)

Branky: Vágner, Hemelík, Rehák, Hofman

Do zápasu s Rychnovem jsme vstoupili s cílem napravit dojem z předchozího zápasu. Bohužel ani zde jsme nehráli tak, jak bychom měli. Vše bylo hrozně komplikované a absolutně bez bojovnosti. Za celý zápas jsme dokázali předvést snad jen jednu až 2 pěkné a pohledné akce, což je prostě žalostně málo.

Áčko dnes vstřelilo pouze tři z našich celkových sedmi branek, což je prostě špatně. Dnes se nedařilo opravdu nic. Míče nám odskakovali, blbě jsme i bránili a soupeř se dostával snadno do zakončení, po našich hrubých chybách ve všech řadách, včetně brankáře. Co však bylo zřejmě nejhorší byla ,,nechuť" některých hráčů porvat se o lepší výsledek.

Béčko bojovalo statečně, ale na dnešní soupeře prostě dnes nemělo. I přesto by to mohlo být daleko lepší, kdyby dali kluci do hry více srdíčka a bojovnosti.

Jiří Lebedinský, Jiří Poděbradský - trenéři FK Jaroměř: Na dnešní turnaj jsme odjížděli po dlouhé době téměř kompletní a s vidinou nějakých získaných bodů. Dnes však nemůžeme pochválit víceméně asi nikoho. Někdo se snažil víc, někdo míň, ale dnes nebyl opravdu nikdo, kdo by pozvedl prapor. Kluci by měli odehrát každý zápas a každou minutu na 100%, stejně tak ke všem věcem přistupovat i v tréninku. Nic se neděje, nejde o život, jedeme dál a na dnešní turnaj věřím, že co nejdřív zapomeneme.

Sestava FK Jaroměř ,,A": Lebedinský - Holub, Kašpar, Karel, Hemelík, Libich, Vágner, Hanák, Pitor

Sestava FK Jaroměř ,,B": Pospíšil - Hofman, Rehák, Baudyš, Poděbradský, Bělohlávek, Dufek, Mrkos, Bedlek

Rodičům děkujeme za dopravu a fandění.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.