19.9.2012 Starší přípravka – přátelské utkání

 

PŘEDVEDENÁ PĚKNÁ HRA NEPŘINESLA VÍTĚZSTVÍ

 

Sokol Stěžery - Jaroměř 4:3(2:1) (penalty 9:8) Déňa Kuna 3x

 

Sestava: Horčička, Novotný, Kuna, Vach, Molnár, Báno, Žák, Traxler, Vacek

 

Ve středu jsme vyrazili do Stěžer k přátelskému utkání, které bylo určeno hlavně pro nově příchozí hráče – řekl bych „B“-týmu, kteří byli doplněny hráči, kteří již nějaký pátek fotbal hrají. Musím se zmínit, že původně bylo nominováno 11 hráčů. Jeden se omluvil ze zdravotních důvodů, ale další dva zřejmě usoudily, že zbytek týmu si potřebuje pořádně zahrát a tak považovaly za zbytečné se aspoň omluvit, abychom mohli tým doplnit. Samozřejmě tento prohřešek musíme při tréninku vyřešit.

Soupeř nás od začátku zatlačil na naší polovině, ale k brance se dostat nemohl. Chvíli trvalo, než jsme srovnaly naše řady, kde jsme museli ještě upřesňovat dané úkoly, ale pak se dalo dívat na to, co jsme začali převádět i my a výkon a hlavně hra na hřišti se začala srovnávat, kterou jsme prokládali rychlými protiútoky. Ty byly naší účinnou zbraní, která nám přinesla i góly v soupeřově síti. Je pravdou, že jsme vždy dotahovali, ale to nás tak nemrzelo, protože v průběhu zápasu jsme měli daleko více vyložených šancí s opravdu pěknými akcemi na jeden dotek zakončených i pěknými střelami, kdy diváci a hlavně brankář nevěděl co se děje, když mu po jednom takovém „projektilu“ zazvonilo břevno, následně tyčka a od brankové čáry se míč odráží zpět do hřiště. Opravdu pěkný moment.

Jak jsem se již v úvodu zmínil, tak jsme nastoupily do hry s jedním hráčem na střídání a tak si kluci opravdu zahráli (2x 25minut) de facto bez střídání a proto je potřeba klukům za tento výkon poděkovat. Sice přes prohru, ale s hlavou vztyčenou za předvedenou SYMPATICKOU hru!!!

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.