Debakl zdecimovaného staršího dorostu v Rychnově

14. kolo Premier Steel KP SD U19 - neděle 5.11.2022 od 9:00 - UMT Rychnov nad Kněžnou.

FC Spartak Rychnov n. K. - FK Jaroměř 12:2 (7:1)

Branky: 1. Lukášek, 3, Šťovíček, 11. Němeček, 14. vlastní, 32. vlastní, 34. Lukášek, 39. Šťovíček, 47. Koráb, 60. Šťovíček, 67. Petruščák, 68. Petruščák, 82. Lukášek - 17. Rezek, 83. Hepnar

FK Jaroměř: Maurits - Adam, Lebedinský, Hrobský, Potoček - Hepnar, Skalický (K), Hemelík, Korityák - Rezek, Libich

Do Rychnova odjelo pouze 11. hráčů staršího dorostu, a tak se dal čekat těžký zápas. Začátek zápasu jako z hororu a ve 3. minutě je to již o dvě branky. Poté dva vlastní góly, zranění Filipa Hrobského (přejeme brzské uzdravení) a tým jde dokonce do 10ti. Před poločase další zranění Lukáše Skalického a tým je dokonce v 9ti. 

Druhý poločas se již pouze dohrával a bylo otázkou času, kde se skóre zastaví. Domácí mají velmi kvalitní tým, ale hosté jim to dnes bohužel až moc usnadnili.

Dušan Petráček, Jiří Rezek - trenéři FK Jaroměř: Dnes bylo vše špatně před zápasem i během utkání. Neni se na co vymlouvat, můžeme si za to sami. Naše výkony, které jsou poslední dobou jako na houpačce, velmi kvalitní Rychnov pořádně ztrestal. V příštím kole v Třebechovicích, které se na nás taky budou těšit, máme co napravovat a očekávám zcela jiný přístup k utkání.

ŽK: 3-0

Rozhodčí: Urban Vladimír

Diváků: 35

SD FC Spartak Rychnov n. Kn. - FK Jaroměř, 5.11.2022, foto: Petr Reichl Foto: Petr Reichl.

Galerie Petra Reichla k zápasu zde.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.