Starší dorost otočil dvougólovou ztrátu a porazil lídra tabulky z Jičína

13. kolo Premier Steel KP SD U19 - neděle 30.10.2022 od 14:30 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Jičín 3:2 (2:2)

Branky: 29. Rezek, 38. Rezek, 54. Rezek - 6. Kosejk, 15. Kosejk

FK Jaroměř: Maurits (46. Dufek) - Kordina, Lebedinský, Hrobský, Potoček - Hepnar, Skalický (K), Hemelík, Korityák - Rezek, Libich (88. Adam)

Referát k zápasu na webu soupeře zde.

Dušan Petráček, Jiří Rezek - trenéři FK Jaroměř:  Předzápasová porada v kabině vzala za své a v 15.min po hrubých chybách to vypadalo, že je po zápase. Jenže lídra tabulky jeho vedení trochu ukolébalo a tak jsme začali hrát také i my. Výrazné herní zlepšení a konečně proměnění alespoň pár šancí znamenalo polocasovou remízu. Ve druhé části zápasu jsme udrželi tempo i bojovné nasazení a dokonali obrat v zápase. I přes další šance na obou stranách se už skóre neměnilo a tak 3 body zůstaly v Růžovce. Pochvala pro tým ( ale až od 20.min) za odpracovany zápas a poděkování fanouškům za podporu.

Stanislav Kroutil, vedoucí týmu SK Jičín:  Prostředí v Jaroměři bylo i tentokrát bouřlivé. Přesto jsme prvních dvacet minut měli utkání ve své moci. Pokud bychom z několika dalších vyložených šancí dali ještě dvě branky, nikdo by se nemohl divit a utkání by bylo zřejmě rozhodnuté. Můžeme sice nesouhlasit se způsobem řízení utkání ze strany rozhodčího Martínka, ale ta hlavní chyba je v nás. Prohráli jsme druhé utkání v řadě a zamotali první příčky tabulky. Do konce podzimu zbývají tři utkání, dvě z nich hrajeme venku. Doufejme, že se neprotáhne šňůra nepřesvědčivých výkonů a že ve zbývajících utkáních budeme sledovat mužstvo na jaké jsme zvyklí. Tedy vítězné.

ŽK: 2-3

ČK: 0-1

Rozhodčí: Martínek Miroslav

Diváků: 75

FK Jaroměř - SK Jičín - 30.10.2022

Foto: Zdeněk Hrobský. Galerie zde.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.