Penaltové vítězství staršího dorostu s kvalitním protivníkem

8. kolo Premier Steel KP SD U19 - středa 28.9.2022 od 16:30 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FC Nový HK 3:2P (1:1)

Branky: 6. Kašpar, 79. Skalický (p.k.) - 3. Horyna, 49. Moravčík

FK Jaroměř: Dufek - Kordina, Lebedinský, Horčička (46. Adam), Potoček - Hepnar, Skalický (K), Hemelík, Korityák (78. Bělohlávek) - Kašpar, Rezek

Utkání se hrálo na těžkém terénu za občasného deště a pro oba týmy byly tyto podmínky velmi těžkým soupeřem. Hosté z Nového Hradce byli od začátku aktivnějším a lepším týmem, dobře kombinovali a velmi brzy se ujali vedení. I přesto, že domácí velmi rychle vyrovnali, hervní převaha hostů pokračovala po celý zbytek prvního poločasu. 

Hostům vyšel dobře vstup i do druhého poločasu, když se brzy znovu ujali vedení. Domácí hráči jakoby nemohli najít ten správný herní rytmus, chyběla aktivita, přesnost a větší nasazení. To se jim podařilo až od 73. minuty, kdy hosté dvojnásobně vystřádali a od té doby byli domácí herně lepším týmem a tlačili se za vyrovnáním. To se jim nakonec v 79. minutě podařilo, když proměnili penaltu. Domácí tento gól nabudil a tlačili se za vítězstvím. To i přes některé šance nepřišlo, a tak se šlo do penalt, kde měli nakonec více štěstí domácí hráči.

Dušan Petráček, trenér FK Jaroměř: Opět jsme zaspali začátky poločasů a pak doháněli gólová manka. Soupeř byl lépe silově vybaven a nám to dnes na silně podmáčeném hřišti moc nelepilo. Jsme rádi za každý bod a dnes nám k nim pomohl lepšící se Dufíno v brance. Při 100% úspěšnosti v penaltách jsme si připsali další bod navíc. Opět děkujeme za podporu našim fanouškům.

ŽK: 0-2

Rozhodčí: Janota Josef

Diváků: 35

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.