Vítězný vstup staršího dorostu do nové sezóny

2. kolo KP U19 - neděle 14.8.2022 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - FC Slavia HK ,,B" 5:2 (3:1)

Branky: 3. Rezek, 37. Kašpar A., 45. Rezek, 46. Rezek, 56. Rezek - 9. Moskalenko, 74. Kovalchuk

FK Jaroměř: Maurits (78. Dufek) - Hrobský (72. Kadlec), Libich, Kordina (72. Potoček), Bělohlávek - Hepnar, Skalický (K), Hemelík (54. Burian), Korityák, Rezek - Kašpar A.

Domácí byli od začátku lepším týmem a vytvářeli si řadu šancí, z nichž však trestuhodně zahazovali jednu za druhou, a to včetně penalty. Místo navýšení skóre tak hosté z jednoho brejku vyrovnali. Velká herní převaha domácích pokračovala i nadále a výsledkem toho bylo navýšení skóre před koncem poločasu. Druhý poločas, po vyloučení hostujícího hráče, se pak hrálo již jen na jednu branku, ale střelecká muška domácích byla dnes bohužel hodně vychýlená. Pochvala za předvedený výkon a nasazení pro všechny hráče.

Dušan Petráček, trenér FK Jaroměř: Důležité a zasloužené vítězství. Až další zápasy ukáží, jak na tom jsme po letním výprodeji. Poděkování z kabiny pro naše fanoušky, jejichž počet se nějak zvyšuje

ŽK: 1 - 2

ČK: 0:1

Rozhodčí: Prušinovský

Diváků: 50

KP SD FK Jaroměř - Slavia Hradec Králové, 14.8.2022, foto: Václav Mlejnek Jiří Rezek dává první ze svých čtyř branek. Foto: Václav Mlejnek.

Galerie Zdeňka Hrobského a Václava Mlejnka k zápasu zde.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.