Jaroměř zdolala v semifinále pohárového specialistu z Libčan a je ve finále Poháru hejtmana KFS KHK

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

Pohár hejtmana KFS KHK - semifinále - středa 10.5.2023 od 17:00 hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Libčany 3:2 (1:2)

Branky: 6. Pohořálek, 60. Horák, 77. Exnar Ma. - 13. Petřík, 34. Petřík

FK Jaroměř: Prokhyra - Horák, Exnar Ma. (K), Podolník, Kudrnáč (72. Rind) - Pohořálek, Bano, Beran (60. Michálek), Gorol, Exnar Mi. (89. Skalický) - Kocourek

SK Libčany: Tošovský - Kocour, Bořke, Novotný, Semerák - Houdek, Buriánek, Studýnka, Peš (55. Hušek) - Hofman (K) (46. Mokrý), Petřík

Jaroměř se po dlouhých letech probojovala do závěrečných kol poháru hejtmana KFS KHK a soupeřem jí byl soupeř z nejtěších. Libčany jsou dá se říci pohárovým specialistou a za poslední roky ho dokázali i několikrát vyhrát, a tak se čekal těžký zápas Úvod zápasu patřil Jaroměři, která byla aktivnějším týmem a již v 6. minutě se ujala vedení po rychlé akci z levé strany, kdy se prosadil Pohořálek - 1:0. V 11. minutě to mohlo být o dvě branky, ale Beran mířil do břevna hostující branky. Z ničeho nic pak udeřilo na druhé straně, kdy se ve 13. minutě po centru z levé strany prosadil hostující Petřík - 1:1. Ve 34. minutě hosté dobře zakombinovali středem hřiště a po přihrávce Hofmana se prosadil znovu Petřík - 1:2 a stanovil tak poločasové skóre.

Pohár hejtmana mužů FK Jaroměř - SK Libčany, 10.5.2023, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie k zápasu zde.

Jaroměř se druhý poločas snažila s výsledkem něco udělat a byla aktivnějším týmem. V 60. minutě centroval na zadní tyč Bano a Horák vyrovnal - 2:2. V 66. minutě nastřelil parádní ranou břevno hostující branky aktivní Gorol. Tlak Jaroměř sílil a výsledkem toho byla ,,otočka" ve skóre, kdy se v 77. minutě po centru Horáka prosadil hlavou Matěj Exnar - 3:2. Hned po této brance měli hosté obrovskou šanci, ale Semerák neproměnil. V 80. mohl navýšit po průniku Miloše Exnara vedení Rind s Kocourkem, ale skórovat nedokázali. Do konce zápasu se pak již nic výrazného nestalo a Jaroměř si tak zahraje finále Poháru hejtmana KFS KHK, a to proti Slavii HK, která porazila v souběžně hraném utkání na penalty Solnici.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dostali jsme se do rychlého vedení, ale ještě během úvodní půle jsme o něj přišli. Po změně stran jsme dali do utkání tolik potřebné emoce a zaujetí, které nám v prvním poločase chyběly. Výsledkem je po mnoha letech finálová účast v poháru.

ŽK: 68. Exnar Mi.

Rozhodčí: Filip, Horský, Martínek

Diváků: 92

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 


Gólový sestřih:



Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.