Áčko i přes dobrý výkon padlo v Týništi

25. kolo M-GROUP KP mužů - neděle 7.5.2023 od 17:00 hřiště Týniště nad Orlicí.

SK Týniště n. Orlicí - FK Jaroměř 2:1 (1:0)

Branky: 15. Prokhyra (vlastní), 49. Nedomanský - 81. Exnar Mi.

SK Týniště nad Orlicí: Baťha - Diblík (61. Janda), Nejman, Nedomanský, Kos (90+1 Kouba) - Forejtek (77. Winkler), Šotola, Voda (90+1 Malý), Kadavý - Repák, Šreibr (K)

FK Jaroměř: Prokhyra - Horák, Poděbradský, Michálek (80. Kudrnáč), Pohořálek - Rind, Podolník, Exnar Ma. (K), Beran (75. Exnar Mi.), Gorol - Bano

Jan Winkler, ved. mužstva SK Týniště nad Orlicí:  Dnes jsme výhru doslova vydřeli. Hosté líp kombinovali a my se soustředili na důslednou obranu. Když jsme po penaltě vstřelili první branku, na chvíli se nám ulevilo. Do poločasu jsme to přežili a v kabině jsme si důrazně pokecali o zachycení úvodu 2. půle. To se nám povedlo, hned z úvodu jsme dali na 2:0 a zase jsme byli blíž ke třem bodům. Poté už jsme bojovali až do konce a povedlo se nám vydřít konečně domácí vítězství. To jsme potřebovali jak my, tak hlavně naši excelentní fanoušci.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Po herně vyrovnaném prvním poločase byl klíčový rychlý gól domácích po změně stran. Ve zbytku zápasu jsme se tlačili do zakončení, soupeř už jen bránil a spoléhal na brejky. I přes drtivou převahu jsme pouze snížili. Velký respekt k domácím fanouškům.

ŽK: 56. Šotola, 69. Nedomanský, 86. Voda - 90+1 Exnar Mi.

Rozhodčí: Šiling, Pilný, Kuric

Diváků: 220

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.