Penaltová prohra áčka na hřišti silného Chlumce nad Cidlinou

19. kolo M-GROUP KP mužů - neděle 26.3.2023 od 14:30 hřiště Chlumec nad Cidlinou.

Chlumec n.C. B - FK Jaroměř 2:1PK (1:0)

Branky: 16. Hartman - 69. Michálek (p.k.)

FK Chlumec nad Cidlinou B: Kukal - Gluski, Vopátek (K), Doležal, Ludvík (81. Burkalo) - Kučera J., Hartman (74. Cholasta), Staněk (63. Novotný), Vaníček (81. Kučera M.) - Pilař, Veselský (74. Dvořák)

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Poděbradský, Michálek (K), Valášek - Pohořálek, Gorol, Exnar Ma., Bano, Rind - Kocourek

 

Richard Vlášek, trenér FK Chlumec n. C. B: Před utkáním jsme byli přesvědčeni,že zkušený tým hostí přehrajeme trvalým tlakem a vytvořením dostatku brankových šancí.Obojí se sice potvrdilo, ale šance končily na tyčích a tlak nám vydržel jen 60 minut. Zbylých 30 minut bylo vyrovnaných a Jaroměř měla i několik šancí, srovnat se jí podařilo ale až ze sporné penalty. Závěr utkání byl po prostřídání neurovnaný a penalty letos našim střelcům a golmanovi lepí. Zajímavost na závěr ze 17 kol nám 8 zápasů řídila trojice rozhodčích ze sousedních KFS.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V prvním poločase nás domácí dostávali pod tlak svou agresivitou a vysokým napadáním. Do kabin jsme mohli jít s vyšším než jednogólovým mankem. Po změně stran se však situace otočila a v závěrečných 20ti minutách jsme ke třem bodům byli blíže my.

ŽK: 86. Pilař - 25. Michálek, 59. Exnar Ma., 90+2. Horák

Rozhodčí: Stejskal, Louda, Zoufalý

Diváků: 123


Penalta kapitána Martina Michálka, kterou vrátil Jaroměř do hry o body. Autorem videa je Jiří Klepsa.



Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.