Áčko porazilo Rychnov až v penaltovém rozstřelu

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

2. kolo M-GROUP KP mužů - sobota 13.8.2022 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - Rychnov n. Kněžnou 2:1P (1:0)

Branky: 39. Votrubec - 61. Zajíček

FK Jaroměř: Červenka - Horák, Podolník, Michálek (K), Pohořálek - Bano (72. Rind), Votrubec, Exnar Ma., Gorol, Exnar Mi. (72. Častvaj) - Kořínek

FC Spartak Rychnov n. Kněžnou: Šebesta - Vacek, Pohl (K), Kábrt, Nosek - Počtýnský, Veselý, Drašnar, Lihařík - Markovič, Zajíček

První poločas přinesl mírnou herní převahu domácích, kteří se tlačili na branku soupeře, ale bez vyložených šancí. Hosté naopak podnikali rychlé a nebezpečné brejky. Když už se zdálo, že  se půjde do kabin za bezbrankového stavu, prosadil se ve 39. minutě se štěstím důrazný Votrubec - 1:0.

KP mužiA FKJ - Rychnov n.K., 13.8.2022, foto: Václav Mlejnek Votrubcova hlavička po rohovém kopu tečovala stehno rychnovského brankáře Šebesty. Míč po odrazu od země vyletěl z brány, postranní rozhodčí byl však pozorný a signalizoval gól.

Začátek druhého poločasu patřil hostům, kteří více vytáhli hru a byli aktivnější. Postupem času se pak hra vyrovnávala. Hosté se nakonec přece jen dočkali, když se z rohového kopu trefil v 61. minutě hlavou kanonýr Zajíček - 1:1. Jaroměř se v závěru snažila zvrátit výsledek na svou stranu, ale přes pozornou obranu hostí se jí nepodařilo prosadit. Plusový penaltový bod pak získali domácí.

KP mužiA FKJ - Rychnov n.K., 13.8.2022, foto: Václav Mlejnek Zajíčkův gól v 61. minutě. Nemilosrdná statistika prozrazuje, že od sezóny 18/19 oštemploval Roman Zajíček jaroměřskou bránu v každém zápase, ve kterém za Rychnov nastoupil. Foto 2x: Václav Mlejnek.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: S Rychnovem jsme sehráli tradiční zápas, který stejně jako v loňské sezóně dospěl do penaltového rozstřelu. Byla škoda, že se nám nepodařilo vstřelit druhý gól. Za plusový penaltový bod jsme na začátku sezóny rádi.

Václav Brůžek, předseda Spartaku Rychnov n. Kn.: Z mého pohledu se hrál velice dobrý fotbal, který se musel líbit. Domácí byli v 1. poločase lepší a nám toho moc umožněno nebylo. V úvodu 2. poločasu jsme domácí zatlačili a po rohu zaslouženě vyrovnali. Další šance jsme bohužel nevyužili a v závěru s přehledem ustáli tlak domácích. V penaltovém nesmyslu berou bod navíc domácí. Nevím, kterého masochistu baví koukat na 24 penalt, když se o nic nehraje. Zbytečně jsme strávili dalších 17 minut na hřišti. Gratulace soupeři a pochvala našemu týmu.

ŽK: 77. Podolník, 83. Kořínek - 1. Vacek

Rozhodčí: Kořínek, Lopuszynski, Prušinovský

DFA: Slavíček

Diváků: 93

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:



Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.