Jaroměř neudržela dvougólové vedení a během dvou minut dvakrát inkasovala.

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

22. kolo MIACOM KP mužů - neděle 17.4.2022 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - Vysoká nad Labem 3:2PK (1:0)

Branky: 22. Exnar Mi., 62. Exnar Mi. - 71. Mikušík (p.k.), 72. Pražák

FK Jaroměř: Červenka - Toman, Častvaj, Poděbradský (K) - Horák, Gorol, Exnar Ma. (46. Bano), Votrubec, Valášek - Kocourek (61. Petráček), Exnar Mi.

TJ Vysoká nad Labem: Kašpar - Duben (54. Ptáček), Prorok (K), Sýkora, Kafka - Ujec, Březina, Mikušík, Jarosz - Homolka (46. Pražák J.), Bělka (64. Pražák V.)

První poločas přinesl územní převahu domácího týmu, který se tlačil za první brankou, ale hosté pozorně bránili a dlouho ji do žádných vážnějších šancí nepouštěli. Však již 22. minutě už udeřilo. Miloš Exnar si zpracoval dobře míč a pohotově na zadní tyč skóroval - 1:0. Domácí tento gól uklidnil a byli lepším týmem. Do konce poločasu se však již skóre nezměnilo.

 

KP mužů FK Jaroměř - FK Vysoká nad Labem, 17.4.2022, foto: Václav Mlejnek Střelec dvou branek Jaroměře Miloš Exnar. Foto z videa: Václav Mlejnek

I druhý poločas byli domácí od začátku aktivnějším týmem a kontrolovali hru. V 56. minutě mohl jít sám na branku domácí Miloš Exnar, ale zastavil ho praporek pomezního rozhodčího. V 59. vystrčili z ničeho nic růžky i hosté a měli obrovskou šanci po dlouhém závaru v brankovišti domácích, kteří s vypětím všech sil a hlavně brankáře Červenky tento moment ustáli. V 62. minutě pak udeřilo na druhé straně. Votrubec přihrál krásně za obranu na nabíhajícího Miloše Exnara a ten se nemýlil - 2:0. Od tohoto gólu ale domácí trochu vyklidili pole a trest přišel vzápětí. V 71. minutě faulovali ve vápně domácí a hosté dostali k dispozici penaltu, kterou Mikušík nepohrdl - 2:1. Hned minutu nato bylo ještě hůř, když hosté v 72. minutě vyrovnali, když se trefil Pražák - 2:2. Tento moment hosty nakopl a byli i nadále nebezpeční. I přes hektický závěr se již skóre nezměnilo, a tak se šlo do penalt, kde byli domácí i díky 100% střelcům a brankáři Červenkovi úspěšnější a připsali si tak bod navíc.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Je škoda, že jsme během dvou minut prohospodařili dvoubrankové vedení, na které jsme se hodně nadřeli. Je ale nutné uznat, že s přibývajícími minutami byli hosté nebezpečnější a vytvářeli si šance. Z tohoto pohledu je plusový bod cenný.

Radek Hrubý, trenér FK Vysoká n.L.: Přestože jsme prohrávali o dvě branky, tak se nám podařilo vyrovnat. Za předvedený výkon a nasazení jsme si to zasloužili.

ŽK: 57. Exnar Mi., 80. Petráček - 89. Prorok, 90. Ptáček

Rozhodčí: Otava, Soukup, Petrů

Diváků: 150


Krátký sestřih zápasu:



 

KP mužů FK Jaroměř - FK Vysoká nad Labem, 17.4.2022, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.