Změny v kádru mužů na jaře 2022

Aktualizováno.

V neděli 13. března 2022 zajíždí k prvnímu mistrovskému utkání MIACOM Krajského přeboru "A" tým mužů FK Jaroměř na půdu Hořic, kde se utká s tamním domácím týmem TJ Jiskra Hořice. Jiskru posílilo duo futsalových profesionálů bratrů Drozdových, kteří pomohou domácím odlepit se ode dna krajské tabulky. Do týmu našeho nedělního soupeře přestoupil i jaroměřský brankář Patrik Linhart.

Kádr Jaroměře rozšířil ukrajinský brankář Oleh Prochyra z fotbalového klubu Horodok, účastníka krajského přeboru Lvovské oblasti. V průběhu sezóny se po doléčení zranění připojil k týmu mužů Radek Beran, ten ale nastoupil k několika zápasům již na konci podzimu.

Několik otázek na trenéra Miloše Exnara před mistrovským výkopem

1) Jak probíhala zimní příprava?

Letošní zimní příprava byla specifická, výrazný prostor dostal náš kondiční a fitness trenér Jirka Souček. Kombinovali jsme posilovnu, malou UMT na ASVAJi a velkou UMT v Hradci Králové. Výsledkově to byla příprava spíše průměrná, povedl se nám herně zápas s Chrudimí "B", výsledkově pak zápas s Pardubičkami. Propadli jsme v konfrontaci s divizním Trutnovem. I přes personální krizi se nám povedlo zvítězit v posledním přípravném zápase s Rohovládovou Bělou, a tak máme v KP na co navazovat.

2) Jaké jsou cíle týmu pro jarní část KP?

Samozřejmě se budeme chtít fotbalem bavit a stejně tak naše fanoušky. Prožili jsme jako nováček KP skvělý podzim, máme takříkajíc nahráno. O postup do divize se budou prát ambiciózní Bydžov a Slavie HK. Postup bych přál oběma. Bydžovu však přece jen o trochu víc. Naším cílem bude udržet třetí místo. A vedle toho stabilizovat a připravit kádr na další sezónu.

3) Mohou se jaroměřští fandové těšit na jaroměřské fotbalové osobnosti Jiřího Poděbradského a Radka Gorola?

Prvně jmenovaný je pořád výborně fyzicky připravený a bude opět pilířem naší defenzívy. Radek má určité zdravotní problémy, ale pevně věřím, že opět bude v Růžovce rozdávat fotbalovou radost.

Příchody 

   
Oleh Prochyra
brankář
FOK Horodok (UA)


Odchody 

   Patrik Linhart – přestup do TJ Jiskra Hořice
   Martin Čenovský – přerušení aktivní činnosti

 

Soupiska 

Kádr mužů pro jaro 2022 je tedy k dnešnímu dni následující:

Brankáři:

 

Obránci:

 

Záložníci:

Radek Gorol  (84), Matěj Exnar  (93), Daniel Valášek  (98), Jan Bano  (98), Daniel Votrubec  (99), Miloš Exnar  (99), Aleš Pohořálek  (99)

 

Útočníci:



Realizační tým:

trenér: Miloš Exnar st. / hrající asistenti: Jiří Poděbradský, Radek Gorol / vedoucí mužstva: Evžen Zvolánek / zdravotnice:  Michaela Zvolánková

 

Přehled přípravných zápasů:

SK Týniště n.O. - FKJ 4:2 (2:0) 84. Emlar L., 85. Valášek
FKJ - MFK Chrudim "B" 4:5 (2:4)
20. Exnar Mi., 27. Votrubec (PK),
46. Valášek, 67. Exnar Mi.
FKJ - SK Pardubičky6:1 (2:1)9. Horák, 41. a 56. Kocourek,
76. Petráček, 83. Votrubec,
88. Kocourek
MFK Trutnov - FKJ8:0 (5:0) -
TJ So. Rohovládova Bělá - FKJ1:2 (0:1)29. Pohořálek, 51. Kocourek

 


Aktualizace 11.3.2022 14:30 h.:

Doplněn krátký rozhovor s trenérem Milošem Exnarem a upřesněna informace k přestupu bránkáře Oleha Prochyry

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.