Poslední výkop 2021

Na letišti v Josefově proběhlo 19. listopadu slavnostní setkání týmu mužů k ukončenému úspěšnému fotbalovému podzimu.


Proslovů se ujali předseda klubu Miloš Exnar a člen výkonného výboru Jiří Klepsa. Miroslav Martinovský shrnul podzimní úspěchy i občasné neúspěchy a vyznamenal nejlepšího střelce výkovkem fotbalisty. Oceněni byli i další hráči a členové realizačního týmu. Například Jiří Poděbradský obdržel hodinky se stylovou tapetou fotbalového míče na ciferníku, a to ke svým 40. narozeninám. Ty bude mít až příští rok, ale jak poznamenal předávající pan Martinovský, chtěl být prvním gratulantem... a taky by se hodinkám do té doby mohla vybít baterka.


Rozlučka s podzimem 19.11.21, foto: Václav Mlejnek Jiří Poděbradský obdržel fotbalové hodinky s návodem ve třech jazycích. Budoucí jubilant může při jejich zprovoznění volit mezi němčinou, angličtinou a francouzštinou.

V hráčské anketě se stal nejužitečnějším hráčem týmu Dan Votrubec a gólem podzimu dle hráčů byla trefa Radka Gorola v domácím zápase s Hořicemi (zde ve 35. sekundě). Další ceny čekaly na účastníky ve znalostním kvízu s otázkami z krajského přeboru 2021/22. Kvíz mimo jiné odhalil, že nejlepším nahrávačem týmu byl s deseti asistencemi Aleš Pohořálek, zlým mužem potom Matěj Exnar se třemi žlutými kartami, a železným mužem Dan Votrubec, který během šestnácti podzimních zápasů nechyběl na hřišti ani minutu. Specifikem letošního podzimního KP bylo to, že náš tým otevíral a uzavíral jeho gólový účet. Jmenovitě Radek Gorol a Miloš Exnar.



Rozlučka s podzimem 19.11.21, foto: Václav Mlejnek Celkem třemi výkovky fotbalistů byli oceněni: Martin Michálek, kapitán mužstva, za mnohaletou věrnost oddílu. Zdeněk Kocourek coby nejlepší střelec podzimu. A v neposlední řadě trenér Miloš Exnar, mající největší zásluhu na skvělém umístění.

Děkujeme za účast všem hostům, včetně fanoušků, kteří přijali pozvání, restauraci Na letišti za michelinskou kuchyni a štědrou pohostinnost a zejména Miloši Exnarovi za originální program celého večera.


Rozlučka s podzimem 19.11.21, foto: Václav Mlejnek Čestná ulička hráčů FK Jaroměř pro nejstaršího žijícího příznivce klubu, letošního jubilanta, pana Binara. Foto3x: Václav Mlejnek

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.