Áčko neudrželo vedení a ve šlágru kola nakonec bohužel prohrálo

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

4. kolo MIACOM KP mužů - Neděle 22.8.2021 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - RMSK Cidlina N. Bydžov 1:2 (1:0)

Branky: 21. Kocourek - 50. Bekera, 78. Vincour

FK Jaroměř: Červenka - Poděbradský, Michálek (K), Častvaj (76. Horák) - Pohořálek, Votrubec, Gorol, Exnar Ma. (85. Bano), Valášek - Čenovský (67. Exnar Mi.), Kocourek (67. Petráček)

RMSK Cidlina Nový Bydžov: Strýhal - Vincour, Pokorný, Novák, Mokošín - Drobný, Trejbal (K), Roubal (64. Vrabec), Vaněk (91. Pospíšil) - Bekera (87. Rejl), Marek (46. Blažek)

Domácí byli první poločas lepším týmem, měli více ze hry a dostaly se do zaslouženého vedení. Druhý poločas hosté přidali a po individuálních chybách domácích hráčů výsledek utkání nakonec otočili na svou stranu. Ve šlágru kola tak dnes v Jaroměři vyhrál šťastnější tým.

KP muži A FK Jaroměř - RMSK Cidlina Nový Bydžov, 22.8.2021, foto: Václav Mlejnek Daniel Valášek (uprostřed) se dnes stal doslova miláčkem tribuny, zejména díky sprinterským průnikům s míčem k soupeřově bráně.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V prvním poločase jsme byli aktivnější než soupeř a byla jen škoda, že jsme neodskočili na dvě branky. Po změně stran jsme se nevyvarovali individuálních chyb, které soupeř potrestal. Dnes vyhrál šťastnější tým.

Petr Průcha, trenér RMSK Cidlina Nový Bydžov: Plně souhlasím se slovy Miloše Exnara. Jaroměř má velmi dobrý tým s fantastickým Gorolem. My byli v první půli nějací zabrždění, nedokázali jsme to rozbalit. Druhá půle po změnách v sestavě byla již jiná, dřeli jsme a vítězství doslova ubojovali. A to se cení! Jinak velmi dobrý výkon předvedli všichni rozhodčí v čele s panem Nývltem.

ŽK: 75. Gorol - 26. Vincour, 63. Bekera

Rozhodčí: Nývlt, Klečka, Žerovnický

DS: Holbík

Diváků: 402

KP muži A FK Jaroměř - RMSK Cidlina Nový Bydžov, 22.8.2021, foto: Václav Mlejnek Za Jaroměř skóroval Zdeněk Kocourek (v modrém). Foto 2x: Václav Mlejnek

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Zkrácený sestřih zápasu:



Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.