Značně oslabené áčko nedokázalo vyhrát v Broumově

5. kolo AGRO CS Cupu - Neděle 27.6.2021 - hřiště Broumov.

TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř 2:1 (1:1)

Branky: 17. Spišák, 48. Gago O. - 34. Valášek

FK Jaroměř: Linhart - Filip, Toman, Hykš - Horák, Exnar Ma., Čenovský, Bano, Valášek - Exnar Mi., Petráček

Střídali: Vach, Červenka

TJ Slovan Broumov: Bouška - Gago Ondřej., Zeman, Svoboda (C), Spišák, Pancner, Bartoš, Štejnar, Šimon, Novotný, Ponikelský

Střídali: Hrubý, Vöröš, Gago Marek

Předprázdninový víkend se podepsal na kvalitě posledního pohárového kola AGRO CS mužů. Oba týmy improvizovaly v sestavách, za Broumov nastoupilo několik dorostenců.

Úvod patřil Broumovu. V 8. minutě zkusil domácí Marek Gago vysokou střelu zdáli. V chvíli později totéž zopakoval po zemi, ale i tady byl brankář Jaroměře Patrik Linhart úspěšný. Míč vypíchl špičkou kopačky. V 17. minutě se domácí dočkali, po rohovém kopu uklidil míč k levé tyči Ondřej Spišák - 1:0. Broumovští se vymanili z krátkého jaroměřského sevření ve 26. minutě. Linhart šel daleko naproti Martinovi Ponikelskému, ten ho oběhl, ale na bránu kvůli dotírající obraně nevystřelil. Před Gagovou dorážkou už byl Linhart zpátky v bráně. O vyrovnání se ve 28. minutě neúspěšně pokusil Jan Bano, který se vrací z angažmá v Dobrušce. Superrychlý Valášek vyrazil do protiútoku ve 34. minutě. Tomáš Bouška v broumovské bráně mu první střelu vrátil, druhou ránu Valášek proměnil - 1:1.

Pohár KFS AGRO CS mužů TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř, 27.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Za Jaroměř se trefil Daniel Valášek (v bílém uprostřed)

Dvě minuty po začátku druhé půle si na míč sáhl střídající brankář Lukáš Červenka a úspěšně ho vyprovodil z brány. Ve 48. minutě nezabránila hostující obrana brejku domácích a Ondřej Gago dal vedoucí gól Broumova - 2:1. Ke konci se hra rozhýbala, šance vznikaly i zanikaly na obou stranách. Ani Horák v 51. minutě, ani Čenovský v posledních sekundách, už skóre zápasu neupravili.

Divácky atraktivní byla alespoň poslední patnáctiminutovka, kdy se hosté snažili srovnat stav za každou cenu. V pohárové tabulce skupiny E tak Jaroměř skončila na celkovém čtvrtém místě.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešní zápas jsme nezvládli po herní stránce a ani po té výsledkové. Nedařila se nám kombinace a ztráceli jsme mnoho jednoduchých míčů, což domácí využívali k rychlým brejkům. Mnoho absencí v základní sestavě bylo znát, přesto jsme toto utkání měli sehrát mnohem lépe.

ŽK: 0 - 0

Rozhodčí: Kiezler, Kafka, Škoda

Pohár KFS AGRO CS mužů TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř, 27.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Jedna z brankových šancí Martina Čenovského v samotném závěru utkání. Foto 2x: Václav Mlejnek

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.