Jaroměř dál přepisuje statistiky, z Bělohradu veze body po pěti letech

3. kolo AM Gnol 1.A třídy mužů - neděle 6.9.2020 od 17:00 - hřiště Lázně Bělohrad

TJ Lázně Bělohrad - FK Jaroměř 1:5 (0:1)

Branky: 76. Odvárko - 11. Exnar Mi., 51. Gorol, 72. Exnar Ma., 83. Horák, 85. Michálek (p.k.)

TJ Lázně Bělohrad: Němeček - Kiec, Odvárko, Kazda (C), Hrnčíř, Kluz, Truneček, Kulhánek (76. Rychecký), Kracík, Horáček (76. Nezbeda), Loner

FK Jaroměř:  Červenka - Filip, Michálek (C), Častvaj - Horák, Gorol, Exnar Ma., Exnar Mi., Valášek - Emlar J. (73. Emlar L.), Kořínek (83. Toman O.)

Jaroměřští pamětníci vědí, že z Lázní Bělohrad se vozí víc trestných karet než vítězných bodů. Jenže Bělohradu vstup do letošní sezóny nevyšel podle představ a od výhry nad Jičínem v přípravném zápase nebodoval. A to ani s Jaroměří.

V 10. minutě poslal Kořínek z půlky hřiště přihrávku vzduchem na Miloše Exnara a ten z první obloučkem překopl obránce i brankáře - 0:1. Ve 13. minutě mířil k pravé tyči Gorol. Ve 22. minutě vyškrábl domácí brankář Němeček Kořínkovu hlavičku. Opatrná první půle byla bohatá na standardní situace, góly ale sítě nerozvlnily.

1.A TJ Lázně Bělohrad - FK Jaroměř, 6.9.2020, foto: Vaclav Mlejnek V 72. minutě Matěj Exnar po brejku zvyšuje na 0:3.

Ve druhém poločase měl mladý domácí tým stále dost sil vrhat se do útoku a držet Jaroměř na její půlce. Přesto padaly góly do domácí brány. V 50. minutě Gorol při trestném kopu obstřelil zeď zleva a brankář na míč, mířící těsně k tyči, nedosáhl - 0:2. V 53. minutě skončila hezká kombinace Kořínka s Valáškem v Němečkově náruči. V 64. minutě centroval Horák, ale Valáškovi v brankovišti nepomohl k zakončení ani riskantní akrobatický výskok. Brejk Matěje Exnara v 70. minutě nezastavila trojice domácích obránců - 0:3. O dvě minuty později zkusil Kořínek dalekonosnou střelu z vlastní poloviny, domácí Loner vzápětí pumelící k levé tyči otestoval Červenku. Po kvapném odkopnutí míče vrátil Kluz Odvárkovi a ten, po teči od hostujícího Častvaje, výstavním gólem do šibenice resuscitoval domácí tým - 1:3. Tlak Bělohradu sílil, v 74. minutě zachránil hosty pravý roh břevna. V 81. minutě mířil k levé tyči Kiec. V 83. minutě se odrazil míč od Odvárky k Horákovi. Tomu se povedl husarský kousek, když bez zaváhání zvýšil na 1:4. O minutu déle napálil Gorol levou tyč a při pokusu o dorážku byl faulován. Pokutový kop proměnil v 85. minutě kapitán Michálek střelou na jistotu doprostřed brány a pojistil konečné vítězství Jaroměře - 1:5.

1.A TJ Lázně Bělohrad - FK Jaroměř, 6.9.2020, foto: Vaclav Mlejnek Adam Horák si v 83. minutě rovná míč na gól.

Tomáš Marek, trenér TJ Lázně Bělohrad: Jaroměř má velmi dobrý tým, který svoji kvalitu potvrdil i u nás.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnes jsme měli velmi dobré vstupy do obou poločasů, když jsme hned v jejich úvodních minutách dokázali skórovat. Zejména druhým gólem jsme získali potřebný klid a vývoj utkání kontrolovali. Domácí hrozili ze standardních situací, ale dnes jsme byli ve svém velkém vápně velmi zodpovědní. Tři body jsou pro nás cenné, velmi si jich vážíme.

1.A TJ Lázně Bělohrad - FK Jaroměř, 6.9.2020, foto: Vaclav Mlejnek Pokus Kořínka po rozehrávce od Gorola ve 47. minutě domácí brankář vyrazil.

Rozhodčí: Koutník, Bačo, Jiříček

Delegát svazu: Jiří Štěpař

ŽK: 22. Truneček, 48. Kiec, 50. Odvárko, 56. Horáček, 59. Kluz - 61. Častvaj, 88. Emlar L.

ČK: 0 - 0

Diváků: 220

YouTube

Záznam na kanálu KFS HK. 1. poločas, 2. poločas.



1.A TJ Lázně Bělohrad - FK Jaroměř, 6.9.2020, foto: Vaclav Mlejnek Jakub Emlar s Jiřím Odvárkem (vpravo), autorem jediného gólu za domácí. Foto 4x: Václav Mlejnek

Galerie k zápasu zde.

Monday the 6th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.