Áčko podalo v Jičíně bezzubý výkon, a tak odjíždí s prázdnou

6. kolo Votrok KP - sobota 15.9.2018 od 14:15 - hřiště Jičín.

SK Jičín - FK Jaroměř  2:0 (0:0)

Branky: 49. Kocourek, 85. Urban

SK Jičín: Puš - Šaroun, Jeník, Řeháček, Odvárko - Míka, Ulvr (K), Kocourek, Vích  (88. Mikolášek) - Matějka (92. Klaban), Kanaval (81. Urban)

FK Jaroměř: Ondráček - Mertlík (46. Toman), Michálek (K), Knap - Horák, Čenovský, Votrubec, Müller - Častvaj (46. Jirásek), Holub (63. Exnar), Valášek (81. Emlar)

První poločas přinesl vyrovnanou partii s mírnou herní převahou hostující Jaroměře, ale bez výraznějších šancí před oběma brankami.

Vstup do druhého poločasu vyšel dobře domácím a hned na jeho začátku vstřelili velmi důležitý gól, který je uklidnil a mohli se soustředit ještě více na pozorné bránění. V závěru pak ještě pečetili své vedení a připsali si tak 3 body.

Miroslav Jeník, trenér SK Jíčn: Hosté byli sice herně, kombinačně lepší a častěji na míči, ale kromě jednoho našeho zaváhání v 1.poločase jsme soupeře do vážnější šance nepustili. To byl základ našeho úspěchu, dobrá defenzíva celého týmu, k tomu jsme přidali na začátku 2.poločasu vedoucí gól, další dvě velké šance jsme neproměnili, druhý pojišťovací gól padl v závěru. Chválím celý tým za přístup, bojovnost a poctivou hru směrem dozadu, odměnou nám je cenná výhra!

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Domácí byli precizní směrem dozadu a my jsme jejich obranný val nemohli překonat. Za celých 90 minut jsme si vytvořili pouze jednu gólovou šanci, což je prostě málo, a tak odjíždíme z Jičína s prázdnou.

Rozhodčí: Podhajský, Bečvář, Hron

DS: Přibyl

ŽK: 51. Šaroun,  54. Vích, 61. Ulvr, 89. Puš - 65. Michálek

Diváků: 95

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.