Áčko zvádlo nelehký zápas a porazilo houževnatý Bělohrad

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

4. kolo Votrok KP - neděle 2.9.2018 od 17:00 - hřiště Růžovka.

FK Jaroměř - TJ Lázně Bělohrad 4:1 (1:0)

Branky: 37. Bano, 61. Müller, 65. Horák, 83. Jirásek - 63. Lánský

FK Jaroměř: Ondráček - Mertlík (77. Toman), Holub (K), Knap - Müller, Votrubec, Bano (85. Čekal), Horák - Častvaj (80. Emlar), Jirásek, Valášek

TJ Lázně Bělohrad: Šebesta - Lánský, Marek, Kazda (K), Horáček (68. Kracík) - Machát, Malý, Loner, Hrnčíř - Rychecký (86. Kluz), Odvárko

První poločas přinesl otevřenou partii z obou stran, kdy nebezpečnějším týmem byli hosté a jejich největší šance skončila na břevně domácí branky. Těsně před poločasem se trefil krásně Bano a přidal domácím hráčům na kopačky potřebný klid.

KP muži A FK Jaroměř - TJ Lázně Bělohrad, 2.9.2018, foto: Václav Mlejnek Ve 20. minutě zlikvidoval nebezpečnu střelu hostujícího Miroslava Rycheckého (14) až brankář Michal Ondráček. Foto: Václav Mlejnek.

Druhý poločas již byli domácí lepším týmem a i přes snížení hostů zápas kontrolovali a neproměnili ještě řadu svých šancí. Hosté zanechali v Růžové ulici i přes prohru velmi dobrý dojem, a proto je vítězství domácích v aktuální personální situaci velmi důležité.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V dnešním zápase jsem apeloval na celý tým, aby svým přístupem odčinil pohárovou blamáž z Javornice. Jsem velmi rád, že se to povedlo a že tým ukázal svůj charakter. Zápas to pro nás nebyl vůbec jednoduchý, soupeř z Bělohradu se prezentoval otevřeným a útočným fotbalem. Důležité bylo vstřelení prvního gólu, kdy hosté museli ještě více otevřít hru. Tří bodů si velmi ceníme.

Tomáš Marek, trenér hostů: V utkání jsme asi měli více ze hry, častěji jsme měli míč na kopačkách. Vytvořili jsme si i několik velmi slibných šancí. Bohužel jsme je neproměnili a tak nás domácí vyškolili z produktivity. Výsledek je pro nás dost krutý, ale takový sport prostě někdy je.

Rozhodčí: Junek, Podhajský, Nožka

ŽK: 59. Votrubec - 33. Hrnčíř, 74. Šebesta

ČK: 66. Malý

Diváků: 245

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Zkrácený sestřih zápasu:



Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.