Neslaný a nemastný výkon áčka v posledním zápase sezóny znamenal nejtěsnější prohru

15. kolo VOTROK KP - UMT Malšovice HK - 19.11.2017 od 14:00.

TJ Sokol Třebeš - FK Jaroměř 1:0 (0:0)

Branky: 63. Krykorka

TJ Sokol Třebeš: Heřman - Odehnal (78. Tesař), Michal, Hruška, Zeman Jiří - Kordač, Krykorka (K), Kincl (68. Rychtár), Štajer, Sobotka (52. Zeman Jakub) - Farkaš (90. Franta)

FK Jaroměř: Ondráček - Müller, Michálek (K), Heidler, Knap - Škoda, Valášek (78. Vondrouš), Holub, Kilevník, Častvaj (63. Horák) - Jirásek (63. Bano)

Áčko zajíždělo k poslednímu mistrovskému zápasu ,,Votrok krajského přeboru mužů" na umělou trávu Malšovického stadionu, kde se utkalo s hradeckou Třebší. První poločas nabídl mírnou převahu jaroměřských hráčů, ovšem hrálo se téměř bez šancí. V 7. minutě se dostával k zakončení ze strany Častvaj, ale nebyl důrazný. Ve 25. minutě nacentroval z pravé strany Müller, ale Jirásek na jeho dobrý centr nedosáhl. Ve 45. se dostávali do šance domácí, ale ze závaru před jaroměřskou brankou nakonec nic nebylo.

KP Sokol Třebeš - FK 
Jaroměř, 19.11.2017, foto: Václav Mlejnek

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí vytvořili si v jeho úvodu šance. Ve 47. minutě kopali standardní situaci, ale Krykorka trefil v dobré šanci břevno Ondráčkovy branky. V 50. minutě kopali domácí roh, který nadělal hostující obraně hodně starostí. V 59. minutě se dostával do dobrého zakončení Častvaj, ale jeho střela postrádala razanci. V 61. minutě postupoval po individuální akci úplně sám na domácí branku Kilevník, ale svůj nájezd neproměnil. Potvrdilo se tak známé pravidlo nedáš - dostaneš. V 63. minutě kopali domácí trestný kop, který kopl Hruška ideálně na hlavu Krykorky a domácí vedli - 1:0. Jaroměř tento gól probudil a značně přidala. V 65. minutě se dostávali do dobré šance Bano a Horák, ale oba byli na poslední chvíli při svých střelách zblokováni. V 67. minutě se dostával do dobré šance Kilevník a po něm následně i Škoda, ale nedali. Domácí již jen bránili těsný výsledek a vyráželi do brejků, které však nebyly nebezpečné. V 74. minutě stílel po odraženém míči z rohu těsně vedle domácí branky Knap. V 86. minutě střílel Vondrouš, ale jeho střela postrádala razanci. V 88. minutě podnikli domácí brejk, na jehož konci byl Farkaš, ale trefil pouze Horáka.

I přes územní převahu po celý zápas nedokázala Jaroměř skórovat a paradoxně po své největší šanci záhy inkasovala ze standardní situace. Závěrečný nápor Jaroměře již vyrovnání nepřinesl a domácí tak získali 3 body za nejtěsnější možné vítězství.

Vl. Krykorka, vedoucích domácích: Konečně se nám podařilo vyvarovat zbytečných chyb. V prvním poločase měli více ze hry hosté. Ale vyložené šance se rodily až po přestávce. Nejprve tyč Krykorky, ale podruhé už se nemýlil. Vyložené šance měli i hosté. Heřman v bráně ale kluky podržel. Ti zbytek zápasu odjezdili po zadku a vítězství si vzít nenechali.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešní zápas se nám nepovedl. Domácí byli silní ve standardních situacích a jednu z nich využili ke vstřelení rozhodujícího gólu. Nám chybělo větší zaujetí pro hru a touha zvítězit. Je škoda, že jsme úspěšný podzim zakončili prohrou. I přesto však patří poděkování hráčům a celému realizačnímu za úctyhodných 31 bodů. Na jaře bude určitě o co hrát.

Rozhodčí: Šiling, Havlík, Matějka

DS: Slavíček

ŽK: 85. Rychtár, 88. Krykorka

Diváků: 100

KP Sokol Třebeš - FK 
Jaroměř, 19.11.2017, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 


Zkrácený sestřih zápasu (střih Pavel Hampl, Sokol Třebeš):



Saturday the 4th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.