Áčko prohrálo na penalty ve Vysoké a v Poháru hejtmana tak končí

2. kolo poháru hejtmana KHK - hřiště Vysoká - 6.9.2017 od 17:30.

FK Vysoká n.L. - FK Jaroměř 3:2P (1:1) PK: 4:3

Branky: 22. Pražák, 67. Prorok - 42. Horák, 76. Knap

TJ Vysoká nad Labem: Pavliš - Píša J. (K), Prorok, Ptáček, Veselý - Duben, Haken (62. Kafka), Růžička, Podlipný - Bělka, Pražák (79. Píša M.)

Sestava FK Jaroměř: Ondráček (66. Rejchrt) - Müller, Michálek (46. Heidler), Holub, Knap (K) - Petráček (66. Balcirák), Valášek (72. Exnar Mi.), Horák, Škoda, Vondrouš (46. Bano) - Jirásek

Začátek zápasu byl z obou stran opatrný a žádný z týmu nechtěl udělat chybu. Ve 12. minutě měl velikou šanci na skórování hostující Jirásek, ale nedokázal míč v dobré pozici zpracovat. Ve 22. minutě přišla hrubka hostujícího brankáře Ondráčka, který dělal kličku domácímu Pražákovi, ten mu ale míč vzal a domácí lehce skórovali - 1:0. Jaroměř se po tomto gólu probudila a byla herně lepším týmem. Ve 24. minutě střílel Škoda z hranice vápna, ale odmácí brankář Pavliš byl na místě. Ve 26. minutě střílel z otočky opět hostující Škoda, ale opět pouze do domácího brankáře. Ve 42. minutě prošel domácí obranou lehce Horák a skóroval - 1:1. Ve 44. minutě mohla Jaroměř dokonale otočit skóre, ale jednoduchou přihrávku Petráčka z levé strany nedokázal úplně sám před domácím brankářem Pavlišem zpracovat hostující Horák .

Druhý poločas již nenabídl tolik šancí co první. Jaroměř se snažila kombinovat, ale byla velmi nepřesná. V 62. minutě střílel z otočky Škoda, ale vedle. V 67. minutě udeřili domácí, když po jednom z rohů hlavičkoval nikým nekrytý Prorok - 2:1. V 73. minutě střílel po nahrávce pod sebe jen těsně vedle hostující branky Bělka. V 76. minutě předvedli pěknou akci hosté. Knap si seběhl z levé strany až do středu hřiště, narazil si se Škodou a elegantně přehodil domácího brankáře - 2:2. Od této branky se Jaroměř tlačila stále více před domácí branku, ale brzdila ji řada nepřesností, kterých dnes bylo až příliš.

Jaroměř dnes byla opticky herně lepším týmem, ale byla hodně nepřesná a ztrácela spoustu jednoduchých míčů. Zkušený tým domácích dobře bránil a nakonec postoupil v penaltové loterii do dalšího kola Poháru hejtmana. 

Matěj Exnar, asistent trenéra FK Jaroměř: Fyzicky velmi náročný zápas jsme si ztěžovali nepřesnou kombinací a zbytečnými ztrátami, kvůli kterým jsme nebyli schopni zakončit mnoho slibně se rozvíjejících příležitostí. I přesto lze však ocenit, že se nám dvakrát podařilo srovnat a vrátit se tak do zápasu. Penalty nám tentokrát nevyšly.

Rozhodčí: Mucha, Martínek, Matula

ŽK: 79. Balcirák

Diváků: 80

Pohár Vysoká n.L. - FK Jaroměř, 6.9.2017 foto Kittler Pohár Vysoká n.L. - FK Jaroměř, 6.9.2017 foto Kittler Pohár Vysoká n.L. - FK Jaroměř, 6.9.2017 foto Kittler Pohár Vysoká n.L. - FK Jaroměř, 6.9.2017 foto Kittler

Foto: p. Kittler.

Saturday the 4th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.