Áčko nepřekvapilo a v Živanicích prohrálo

24. kolo Divize ,,C" - hřiště Živanice - 7.5.2016 od 17:00 hodin.

TJ Sokol Živanice - FK Jaroměř 3:0 (2:0)

Branky: 9. Gorol (p.k.), 30. Herzán, 55. Gorol, 

Sokol Živanice: Volšík - Sůra, Novák, Ferčák, Motyčka - Hundák (46. Polák), Gorol (82. Trupl), Herzán (K), Janecký (61. Novotný) - Ujec (70. Mayer), Kakrda

FK Jaroměř: Ondráček - Matějka (85. Plhal), Hrabík, Horák, Knap - Štajer, Michálek (74. Böhm), Čenovský, Holub, Častvaj (55. Bano) - Škoda (K)

Jaroměř zajížděla k dalšímu diviznímu zápasu na útulný a pěkný stadión do Živanic, kde na ni čekal velmi silný soupeř, ale také krásný ,,golfový" trávník. Jaroměř se soupeře nezalekla a snažila se být aktivním týmem. Bohužel v 9. minutě přišla první gólová situace. Kakrda dostal míč za hostující obranu do jasného - dvoumetrového ofsajdu, trefil zezadu ruku Hrabíka a kopala se přísná penalta, kterou proměnil s přehledem Gorol - 1:0. Jaroměř  tento gól nepoložil a snažila se být dále aktivním týmem. Ve 29. minutě zakombinovala ve středu hřiště, Čenovský přihrál do běhu Knapovi, ale jeho prudkou střelu domácí Volšík dokázal zkrotit. Poté měl ještě dobrou šanci kanonýr Škoda, ale nedokázal se přes obranu domácích prosadit. Ve 30. minutě udeřilo na druhé straně. Domácí zahrávali roh, který kopal Gorol. Novák tečoval míč za sebe k úplně volnému Herzánovi, který prostřelil Ondráčka - 2:0.

TJ Sokol Živanice - FK Jaroměř 7.5.2016, foto: Jan RuprichFoto: Jan Ruprich. Galerie Marcela Runštuka k zápasu zde.

Do 2. poločasu vstoupila Jaroměř s cílem vstřelit kontaktní gól, ale opak byl pravdou. V 55 minutě vyrazil Ondráček míč na vápno k úplně volnému Gorolovi, který jej pohotově přeloboval - 3:0. Domácí po této brance hru ovládli a byli nadále lepším týmem. V 65. minutě měl velikou šanci domácí Sůra, ale prázdnou branku netrefil. V 70. minutě předvedla pěknou akci Jaroměř, na jejímž konci byla střela Bana nad Volšíkovu branku. V 84. minutě přišel rychlý brejk domácích po kterém trefil domácí Kakrda břevno Ondráčkovi branky. V 86 minutě se šikovně probíjel mezi domácími obránci ve vápně Škoda, ale k vyložené šanci se nedostal.

Jaroměř dnes nepodala tak bojovný výkon, jako proti Olympii minulý týden. Kazila spousti jednoduchých přihrávek a nedokázala se dostat více do tempa. Domácí tým si vypracoval více brankových šanci, a tak zaslouženě zvítězil.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Domácí šli brzy do vedení, což určilo ráz celého utkání. My jsme na můj vkus zkazili zbytečně mnoho jednoduchcých přihrávek, nedařilo se nám být dostatečně agresivní v osobních soubojích. po změně stran jsme změnili rozestavení s cílem zdramatizovat zápas, gól se nám však vstřelit nepodařilo.

Rozhodčí: Hanousek, Krupa, Kovářová

DS: Urban

ŽK: 39. Hrabík, 59. Ondráček, 64. Štajer, 78. Holub

Diváků: 130

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Video: penalta v 9. minutě:


Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.