Áčko podalo v Letohradu slabý výkon, a tak zaslouženě vysoko prohrálo

17. kolo Divize ,,C" - hřiště Letohrad - 18.3. od 15:00 hodin.

FK OEZ Letohrad - FK Jaroměř 4:0 (2:0)

Branky: 18. Štěpán J., 26. Kabourek, 53. Tichý, 61. Černík

FK OEZ Letohrad: Ehrenberger - Černohorský, Krystl, Linhart, Štěpán P. - Valášek (62. Lorenc), Tichý, Čada, Štěpán J. (82. Stejskal) - Kabourek (79. Macek), Černík (79. Vágner)

FK Jaroměř: Ondráček - Matějka, Holub, Ruml, Knap - Čenovský, Horák, Michálek (60. Častvaj), Štajer (82. Svoboda), Bano - Škoda

Začátek zápasu byl vyrovnaný z obou stran. Do vedení šli však domácí. V 18 minutě rozehráli domácí rychlý aut, z pravé strany nacentrovali do vápna, kde se z úrovně penalty nemýlil domácí Štěpán J. - 1:0. Domácí byli od této chvíle lepším týmem a přišel i další gól. Ve 26 minutě zacentroval domácí Valášek z pravé strany a Kabourek se hlavou na zadní tyč nemýlil - 2:0. Ve 28 minutě měla velikou šanci Jaroměř. Bano přihrál středem na nabíhajícího Horáka, který však tváří v tvář domácímu brankáři nedal. Ve 34 minutě měli domácí další velikou šanci. Z pravé strany nacentroval aktivní Kabourek, ovšem jeho střílený centr nikoho naštěstí před Ondráčkovou brankou nenašel. Ve 45 minutě zahrával výkop z půlky hřiště jaroměřský brankář Ondráček, který našel Škodu. Ten přehazoval vyběhnutého Ehrenbergera, ale ten se štěstím jeho chytrý lob chytá. 

Ze začátku druhého poločasu se Jaroměř snaží aktivní hrou snížit. Rychle však inkasuje. V 53 minutě vyrazí Ondráček míč pouze před sebe k volnému Tichému, který bombou rozhoduje o osudu zápasu - 3:0. Jaroměř se po tomto gólu položila a domácí byli po zbytek zápasu lepším a důraznějším týmem. V 58 minutě měli domácí další šanci, ovšem Černíl ve vyložené šanci přestřelil. V 61 minutě se tentýž hráč domácích Černík již dočkal. Ideální přihrávku z pravé strany usměrnil do Ondráčkovy branky - 4:0. V 70 minutě kopou domácí roh, ale Kabourkova hlavička šla jen těsně vedle. 

Jaroměř dnes nesehrála dobrý zápas. Všude byla později než domácí. Ti naopak hráli s chutí, agresivně a přímočaře. Vítězství domácích je tedy v tomto zápase zasloužené.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Dnešní zápas se nám vůbec nevydařil, soupeř byl lepší ve všech směrech. Předčil nás zejména v agresivitě, rychlosti a hladovosti po gólech. Naše prohra je naprosto zasloužená.

Rozhodčí: Mrkáček, Hanousk, Kvaček

DS: Ploch

ŽK: 43 Černohorský - 33. Knap, 72. Častvaj

Diváků: 100

PUFoto: Jan Ruprich

 

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

 

Ohlasy v tisku:

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.