Áčko zaslouženě prohrálo po velmi špatném výkonu na hřišti předposledního Chlumce !

9. kolo VOTROK KP - 4.10.2014 od 16:00 - hřiště Chlumec nad Cidlinou.

FK Chlumec n. C. - FK Jaroměř 1:0 (0:0)

Branky: 63. Hermann

FK Chlumec n. C.: Kukal - Volný (84. Branský), Beneš-K, Jelínek D., Vopátek - Hartman (88. Bráborec), Pilař, Janda, Jelínek J. - Soukup, Hermann (63. Kučera M.)

FK Jaroměř: Ondráček - Rieger (30. Svoboda), Ruml, Hrobský-K, Horák - Seifert (59. Hekele (73. Čenovský)), Holub, Michálek, Ruprich, Exnar - Škoda

Utkání na těžkém terénu začalo spoustou nepřesností na obou stranách, což předznamenalo celý průběh zápasu. K první šanci se dostali domácí, když v 6 minutě nevyužili slibný brejk. Hned minutu nato aktivní Jakub Jelínek ,,motal“ hostující obránce, ovšem ke střele se nedostal. V 10 minutě centroval zprava Holub na Škodu, ten ovšem z voleje mířil pouze nad domácí branku. V 19 minutě přihrál Exnar do uličky Seifertovi, kterému ovšem chyběl krok, aby se dostal do dobré palebné příležitosti. Ve 27 minutě přišel zřejmě klíčový okamžik celého zápasu. Po rohu Jaroměře byl ve vápně zezadu stažen Ruprich a rozhodčí neváhal ani vteřinu a nařídil PK. K jeho exekuci se postavil Martin Škoda, ovšem brankář Kukal jeho střelu k pravé tyči vyrazil před sebe. Následnou dorážku do úplně prázdné branky Škoda nezvládl a střílel těsně vedle tyče domácí branky. Ve 43 minutě přihrál Exnar na Seiferta, ovšem brankář Kukal dobře vyběhl a zmenšil mu tak střelecký úhel ve velmi dobré příležitosti. Ve 45 minutě neodkopl Ruprich ve mlýnici v jaroměřském vápně balón a ke střele se dostal aktivní Soukup, který však trefil břevno jaroměřské branky.

Druhý poločas začala Jaroměř aktivněji, ovšem do žádné vyložené šance ani tlaku se nedokázala dostat, a tak přišel zasloužený trest. V 62 minutě zahrávali domácí TK z půlky hřiště, kdy se balón dostal k volnému Hermannovi, který bombou na zadní tyč vstřelil jediný a tím pádem i vítězný gól utkání – 1:0. Domácí tento gól nabudil a tlačili se k jaroměřské brance. V 66 minutě měli další dobrou příležitost, ovšem Ondráček prudkou střelu domácího útočníka vyrazil nad branku. V 76 minutě střílel po rohovém kopu v dobré příležitosti Hartman nad jaroměřskou branku. Jaroměř se snažila s vývojem utkání něco udělat, ovšem bojující domácí ji do žádné šance nepustili a tak se její snaha proměnila v křeč. Největší šanci na vyrovnání měla Jaroměř v 88 minutě, kdy po rohovém kopu hlavičkoval úplně osamocený Ruprich nad branku domácích. Ve vypjatém závěru zápasu pak padla ještě spousta žlutých karet na obou stranách, včetně úplně zbytečné červené karty pro jaroměřského Rumla.

KP FK Chlumec nad Cidlinou - FK Jaroměř A 4.10.2014, foto z  videa: Václav Mlejnek Zlomový okamžik. Končí 26. minuta a penaltu proti domácím si chystá Martin Škoda. Směr jeho střely ale chlumecký brankář vystihl a vyrazil míč před sebe...

KP FK Chlumec nad Cidlinou - FK Jaroměř A 4.10.2014, foto z  videa: Václav Mlejnek ...k dorážce se jako první dostal opět Škoda, jeho následná střela skončila těsně vedle tyče. Foto: Jiří Klepsa

Obsáhlá fotogalerie Martiny Hegerové zde.

Jaroměř sehrála od samého začátku nepovedený zápas. Nevyrovnala se domácím v bojovnosti a touze po vítězství, a tak odešla zaslouženě poprvé v sezóně poražena.

Petr Hrabík, trenér domácích: Jak hodnotit vyhraný zápas s lídrem tabulky? Myslím, že jsme byli po celý zápas bojovnější a více jsme šli za vítězstvím. Mužstvo podalo velice zodpovědný a taktický výkon i bez několika hráčů základní sestavy. Doufám, že naše výkony půjdou nadále po herní i taktické stránce nahoru. Děkujeme našim příznivcům za vynikající atmosféru, i oni budou mít z tohoto zápasu dobrý zážitek a věřím, že nás přijdou podpořit i příště.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V dnešním utkání jsme se bohužel nevyrovnali domácím v zaujetí pro hru a v agresivitě, která nám dělala problémy celých 90 minut. My jsme naopak na těžkém terénu velmi špatně kontrolovali míč a zkazili spoustu přihrávek. Prohra je zasloužená, gratuluji Chlumci ke třem bodům.

Rozhodčí: KFS LB, KFS LB, Průcha

ŽK: 63. Hermann, 72. Pilař, 88. Jelínek J., 90. Kučera M. - 61. Holub, 64. Ruprich, 76. Horák, 80. Michálek

ČK: 90. Ruml

Diváků:  176


Ohlasy v médiích:

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.