Áčko porazilo Bělohrad a nadále drží neporazitelnost !

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

8. kolo VOTROK KP - 28.9.2014 od 16:30 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - TJ Lázně Bělohrad 3:1 (2:0)

Branky: 8. Seifert, 28. Ruml, 90+3. Horák - 69. Rychecký

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Ruml, Hrobský-K, Ponikelský - Čenovský (46. Németh (74. Rieger)), Holub, Michálek, Ruprich, Seifert (88. Ameti) - Škoda

TJ Lázně Bělohrad: Gall - Šrám, Kazda-K, Šoufek, Wagenknecht - Berger (74. Michálek D.), Loner, Krušina, Hrnčíř – Rychecký, Odvárko

Úvod zápasu vyšel Jaroměři dobře a aktivní hrou dostala hosty pod tlak. Díky tomu vstřelila velmi brzy gól. V 8 minutě přehodil obranu hostů Michálek, když jeho pas nalezl Seiferta, který si se zakončením věděl rady – 1:0. V 10 minutě měli jednu z mála šancí v prvním poločase hosté, když hlavičkoval po rohu Odvárko nad. Ve 24. minutě zahrávala Jaroměř TK z hranice vápna. K exekuci se postavil Holub, ale po krásné střele trefil pouze tyč hostující branky. Jaroměř byla nadále aktivní a bavila diváky pestrou hrou plnou pohybu a pěkných kombinačních akcí. Zasloužené druhé branky se dočkala ve 28. minutě. Vrácený roh do vápna hostů vyboxoval Gall na vápno k volnému Rumlovi, jehož střela skončila těsně vedle tyče – 2:0. Od 35 minuty se začala hra vyrovnávat a hosté se více tlačili do útoku. Ve 39. minutě zakončoval ještě pěkným volejem Hrnčíř nad.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, když byli aktivnějším týmem, ovšem domácí obrana je do žádné vyložené šance dlouho nepouštěla. V 55. minutě centroval dobře Ponikelský, ovšem Škoda na jeho centr jen těsně nedosáhl. V 60. minutě střílel Holub nad branku hostů. V 68 minutě měl slušnou šanci hostující Kazda, ovšem odraženou střelu ve vápně domácích netrefil dobře. V 69. minutě přišel zasloužený kontaktní gól hostů. Hosté vykombinovali domácí obranu a Rychecký zakončoval do prázdné branky – 2:1. V 74. minutě měl velikou šanci Rychecký, ovšem z malého vápna střílel vedle Ondráčkovy branky. V 82. minutě měli pro změnu velikou šanci domácí. Střídající Rieger nadvakrát nebezpečně zakončoval, ovšem jeho střely v hostující síti neskončily. Hosté vrhli v závěru všechny síly do útoku, ovšem domácí obrana je již do žádné vyložené šance nepustila. Z toho pramenil i poslední gól domácích, kteří po standardní situaci hostů, kam běžel i brankář Gall, podnikli rychlý protiútok, a po přihrávce Škody šel úplně sám na prázdnou branku hostů Horák a vstřelil tak definitivní pojistku pro domácí - 3:1.

Jaroměř sehrála povedený první poločas, kdy byla lepším týmem a zaslouženě vstřelila 2 branky. Hosté od konce prvního poločasu hru zlepšili a domácím několikrát zle zatopili. Ti však bojovným výkonem ve všech řadách důležité vítězství uhájili.

Miloš Exnar, trenér domácích: Do třicáté minuty jsme měli zápas pod kontrolou a soupeře jsme přehrávali. Výsledkem byly dva góly v síti Bělohradu. S přibývajícími minutami však hosté převzali iniciativu a byli lepším týmem. Vítězství jsme uhájili s vypětím všech sil, hosté byli nebezpeční až do závěrečných okamžiků hlavně díky přeskupení svých řad, když jsme měli velké problémy s útočným triem vysokých hráčů soupeře. Jsem velmi rád za tři body v tomto náročném utkání.

Lukáš Čížek, trenér hostů: My jsme opětovně prolajdačili úvodní půlhodinu utkaní a domácí zaslouženě vedli o dvě branky, jelikož byli ve všech činnostech jasně lepší. Od 30. minuty jsme se herně zvedli a až do konce utkání jsme byli lepším týmem. Ve druhém poločase jsme přeskupili řady a soupeře zmáčkli, byli blízko vyrovnání, bohužel se nám vyrovnat nepodařilo. Je to škoda. K bodům jsme měli blízko, ale hráči si musí uvědomit, že nelze začít hrát fotbal, až když prohráváme o dvě branky. Blahopřeji domácím.

Rozhodčí: Průcha, Novotný, Trejbal

ŽK: 69. Ondráček

Diváků:  263

KP FK Jaroměř A - TJ Lázně Bělohrad 28.9.2014, foto z  videa: Václav Mlejnek Autor druhého gólu Pavel Ruml v souboji s kapitánem hostí Petrem Kazdou. Foto z videa.

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:



Ohlasy v médiích:

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.