Áčko otočilo nepříznivý vývoj utkání a v bojovném utkání zvítězilo !

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

6. kolo VOTROK KP - 14.9.2014 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - SK Červený Kostelec 3:2 (1:1)

Branky: 15. Ponikelský, 52. Škoda, 57. Škoda - 22. Hlava D., 51. Hlava D.

FK Jaroměř: Ondráček – Horák, Ruml, Hrobský-K, Ponikelský - Ruprich, Holub, Michálek, Kašajík (65. Seifert), Čenovský (82. Rejchrt) - Škoda (90. Petráček)

SK Červený Kostelec: Švejdar - Petrů, Havlíček, Bárta-K, Hlava L. - Kováčik, Hála, Barták (89. Gross), Martínek - Vejman (89. Koval), Hlava D.

Úvod zápasu začal tlakem hostů, kteří se hnali na zteč domácí branky, ovšem do vyložené šance se nedostali. Jako blesk z čistého nebe tak byl první gól domácích. Ve 14 minutě kopal roh Čenovský a Ponikelský přehlavičkoval obranu hostů – 1:0. V 19 minutě utekl na levé straně David Hlava a přihrál Vejmanovi, kterému stihli domácí obránci jeho střelu zblokovat. Ve 22 minutě se hosté dočkali zaslouženého vyrovnání. Přihrávku za obranu proměnil v gól dnes agilní David Hlava1:1. Kostelec byl do konce poločasu nebezpečný, domácím se naopak hra tolik nedařila, ale skóre se již do poločasu nezměnilo.

Ani druhý poločas nezačala Jaroměř dobře. V 51 minutě utekl domácí obraně znovu David Hlava a vstřelil svůj 2 gól v zápase – 1:2. To se však nelíbilo domácímu kanonýrovi Škodovi. V 52 minutě prošel hostující obranou a vyrovnal – 2:2. V 57 minutě pak využil ideální centr Rupricha z levé strany, který bombou k tyči usměrnil do hostující branky – 3:2. V této pasáži byla Jaroměř lepším týmem a další šanci měl v 59 minutě Kašajík, ovšem pálil těsně nad branku hostů. Tlak hostů vrcholil od 70 minuty, kdy se domácí již snažili bránit výsledek. V 73 minutě měl David Hlava 2 nebezpečné střely, ale ani jedna z nich si nenašla cestu za záda Ondráčka. V 76 minutě hlavičkoval ve vápně domácích znovu David Hlava, ale opět neúspěšně. Jaroměř v této chvíli pozorně bránila a vyrážela do nebezpečných brejků.  V 80 minutě prošel Škoda hostující obranou a jeho střelu levou nohou vyrazil Švejdar s obtížemi na roh. V 82 minutě se nadechl ke krásnému sólu pravý obránce Horák, který prošel celým hřištěm a přihrál před branku Škodovi, kterého však ve vyložené šanci znovu vychytal Švejdar. Závěr byl velmi hektický, ale na stavu skóre se již nic nezměnilo.

Jaroměř dnes nepředvedla tak pohledný výkon jako minulý týden proti Jičínu, a to i díky kvalitě soupeře, který se představil v Jaroměři ve velmi dobrém světle. Ale právě v zápasech, ve kterých se herně tak nedaří je výhra o to cennější a sladší.

KP FK Jaroměř - SK Červený Kostelec, 14.9.2014, foto z videa: Václav Mlejnek Utkání i díky nepřeslechnutelným červenokosteleckým fans mělo vysokou diváckou návštěvnost. Foto z videa.

Miloš Exnar, trenér Jaroměře: S tradičním rivalem jsme sehráli utkání, kde z naší strany dominovala zejména bojovnost a touha získat tři body. Velmi si cením síly mužstva, které dokázalo otočit nepříznivý výsledek. Soupeř spoléhal na své rychlostně disponované hráče a nebezpečné standardky. V posledním utkání se fotbalové štěstí přiklonilo ke Kostelci, dnes bylo na naší straně.

Robert Hanuš, trenér Červeného Kostelce: Dnes vyrovnaný zápas. Myslím si, že v obou poločasech jsme byli lepším mužstvem, bohužel šťastnější byli domácí. Zklamaní dnes můžeme být pouze výsledkem.

Rozhodčí: Medlík, Erlebach, Hron

DS: Šotek

ŽK: 88. Ruml - 53. Hlava D., 89. Hlava L.

Diváků: 295

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Technická poznámka: Vynucený restart notebooku, zprostředkovávajícího přímý přenos, zavinil desetiminutový výpadek na počátku druhého poločasu. Góly, které v této době padly, lze shlédnout ve zkráceném sestřihu pod tímto referátem. Děkujeme za pochopení.


Zkrácený sestřih zápasu:


Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.