Áčko udolalo houževnatý Broumov a drží první příčku !

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

3. kolo VOTROK KP - 24.8.2014 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - TJ Slovan Broumov 1:0 (0:0)

Branky: 67. Kašajík z p.k.

FK Jaroměř: Ondráček - Horák A. (60. Ruprich (77. Seifert)), Hrobský-K, Ruml, Ponikelský - Exnar, Holub, Kašajík, Michálek, Čenovský - Škoda (90. Németh)

TJ Slovan Broumov: Bohuška - Gago, Růžička, Panny, Semerák - Schubert Jan, Pohl, Wilke, Michálek-K (77. Hanzlík), Schubert Jaroslav - Soumar (88. Vik)

Jaroměř začala utkání aktivně a hned v 7 minutě měla velikou šanci. Trestný kop Čenovského však jen těsně minul růžek hostující branky. Ve 21 minutě byl závar před Broumovskou brankou, ve kterém 2x střílel Michálek. Ve 34 minutě měl jedinou šanci v zápase Broumov. Po lajně utekl Jaroslav Schubert a přihrál na úroveň penalty Soumarovi, jehož střelu však Ondráček chytil. Ve 39 minutě přihrával Kašajík na Škodu, ovšem tomu chyběl krok před Bohuškou.

Druhý poločas Jaroměř ještě přidala na tlaku. V 52 minutě se uvolnil na vápně Holub a obstřeloval Bohušku. Jeho střela však skončila na tyči. V 59 minutě kopala Jaroměř roh a hlavička Holuba jen těsně minula hostující branku. V 67 minutě se probíjel ve vápně hostů Škoda a byl faulován. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Kašajík1:0. Broumov sázel na rychlé brejky a nakopávané balóny, ale za 2 poločas si žádnou vyloženou šanci nevypracoval. V 80 minutě utekl Kašajík a přihrál ideálně Seifertovi, ten však úplně sám před hostující brankou přestřelil. V 88 minutě mohl dát definitivní pojistku Škoda, ovšem z vyložené pozice trefil nadvakrát jen tyč.

FK Jaroměř A - Slovan Broumov, 24.8.2014, foto z videa: Václav Mlejnek Pro Martina Škodu byla brána Broumova zamčena kouzlem woo-doo. Dvakrát za sebou poslal střelu z bezprostřední blízkosti po brankové čáře. První se odrazila od tyče zpátky, podruhé skončil míč mimo. Foto z videa: Václav Mlejnek

Jaroměř od začátku zápasu dobývala obranný val soupeře a dlouho nemohla vstřelit branku. Hosté si za zápas vypracovali jedinou šanci, kterou měl Soumar. Naopak domácí trefili 2x tyč hostující branky a další 2 veliké šance nevyužili. Z tohoto pohledu je vítězství Jaroměře zasloužené.

Miloš Exnar, trenér Jaroměře: Dnešní tři body jsou z kategorie ubojovaných, přesto jsou však plně zasloužené. Hosté se představili jako houževnatý soupeř, který se prezentoval agresivním a běhavým fotbalem. V zápase samotném jsme nastřelili dvě tyče a vytvořili si více brankových příležitostí, proto zůstaly tři body doma zaslouženě.

Milan Vítek, trenér Broumova: Ze soupeře jsme měli na základě výsledku z Olympie respekt, a na tom byla postavená i taktika, kdy jsme přijeli spíše bránit, neboť každý bod s takovým soupeřem je pro nás úspěch. S tímto nasazením a běhavostí bychom nemuseli prohrát ani minulé kolo v Dobrušce. Soupeř měl více šancí, ale mrzí nás prohra gólem z penalty.

Rozhodčí: Martínek, Hlaváč, Hron

DS: Přibyl

ŽK: 65. Michálek, 75. Ruprich - 7. Semerák, 67. Bohuška, 67. Vik, 75. Schubert Jaromír

Diváků: 220

FK Jaroměř A - Slovan Broumov, 24.8.2014, foto z videa: Václav Mlejnek FK Jaroměř A - Slovan Broumov, 24.8.2014, foto z videa: Václav Mlejnek Proměněná penalta Stanislava Kašajíka. Foto z videa.

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:


Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.