Skvělé! Áčko po výborném týmovém výkonu vyloupilo ambiciózní Olympii !!!

15. kolo VOTROK KP - 20.8.2014 od 18:00 - hřiště Olympia.

FC Olympia - FK Jaroměř 2:3 (1:1)

Branky: 41. Karanský, 62. Dvořák - 29. Exnar, 59. Škoda, 81. Svoboda

FC Olympia: Moník - Hůlka, Rak, Kabeláč, Sikora (46. Michek) - Haupt (62. Faltus), Mařas-K, Hubička, Dvořák - Karanský (75. Novák P.), Hofman

FK Jaroměř: Ondráček - Horák A. (72. Svoboda), Hrobský-K, Ruml, Ponikelský - Exnar (90. Németh), Holub, Ruprich, Michálek, Čenovský - Škoda (86. Seifert)

Jaroměř nastoupila na půdě favorita KP bez špílmachra Kašajíka a s vidinou toho, že za poslední 3 zápasy zde měla skóre 16:0 (4:0, 5:0, 7:0). Tento fakt chtěla změnit a od začátku poctivě bránila. Domácí měli herně logicky navrch, ale žádnou vyloženou šanci si nedokázali vytvořit. Ve 29 minutě přihrál šikovně Holub na Exnara, který střelou na zadní tyč rozvlnil síť Moníkovy branky - 0:1. Ve 35. minutě postupoval na jaroměřskoku branku rychlý Hofman, ale Ruml ho včas odblokoval. Ve 41. minutě propadl jeden z mnoha balónů domácích za hostující obranu, kde si naběhl Karanský a dělovkou k tyči vyrovnal - 1:1.

Olympia HK - FK Jaroměř A, 20.8.2014, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Ve druhém poločase se čekala domácí smršť, ale ta nepřišla. Domácí sice byli více na míči, ale obrana Jaroměře je do žádné větší šance nepouštěla. Byla to naopak Jaroměř, která chytrou hrou útočila do domácí obrany. V 53. minutě se do dobré příležitosti dostal Exnar, ale střela mu nesedla. V 55. minutě se ocitl Exnar sám před brankářem domácích, ale trefil pouze jeho náruč. V 57. minutě vyslal krásným obloučkem Michálek do brejku Škodu, který si položil gólmana a skóroval - 1:2. Z vedení se Jaroměř neradovala dlouho, to když si na centr z pravé strany naběhl Dvořák a k tyči vyrovnal - 2:2. V 63. minutě vyslal ,,pumelici" z dobrých čtyřiceti metrů domácí Rak, a ta jen těsně minula ,,víko" jaroměřské branky. Od 70. minuty ustával trvalý tlak Olympie a Jaroměř získávala v poli převahu. Výsledkem toho byla situace z 80. minuty. V závaru před domácím velkým vápnem se odrazil míč ke střídajícímu Svobodovi, který ranou k levé tyči Moníkovy branky vsítil vítězný gól zápasu - 2:3!. Domácí se snažili o korekci stavu, ale bez efektu. Jaroměř mohla dát zápasu definitivní pojistku, když po akci Čenovského střílel těsně vedle domácí branky Exnar.

Jaroměř přečkala úvodní tlak domácích a kompaktním a bojovným výkonem celého týmu, který gradoval v průběhu zápasu, získala zaslouženě 3 body na půdě aspiranta na postup. Pochvala míří rovněž k jaroměřským divákům, kterých dorazila do Hradce dobrá polovina z celkového počtu - děkujeme za podporu !

František Bárta, vedoucí mužstva FC Olympie: Do prvního gólu jsme na hřišti dominovali, pak už jsme jen dotahovali skóre utkání. Na třetí branku v naší síti už jsme odpovědět nedokázali.

Miloš Exnar, trenér Jaroměře: K dnešnímu utkání jsme přistoupili s velkým respektem k našemu soupeři,  který vyplýval z našich výsledkových nezdarů na hřišti v Kuklenách v minulých zápasech. Na druhé straně byla z mužstva cítit obrovská touha tuto sérii zlomit, kterou hráči dokázali přenést z kabiny na hrací plochu. Tři body jsme získali zejména díky kolektivnímu výkonu ve všech řadách,  kterému nechyběla kvalita. Výhry si velmi ceníme, nadále však hledíme s pokorou do dalších podzimních kol.

Rozhodčí: Erlebach, Medlík, Vitvar

DS: Jiřík

ŽK: 83. Michek, 86. Hofman - 36. Holub, 45. Michálek, 74. Ponikelský, 89. Exnar

Diváků: 103

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Olympia HK - FK Jaroměř A, 20.8.2014, foto: Václav Mlejnek Olympia HK - FK Jaroměř A, 20.8.2014, foto: Václav Mlejnek Olympia HK - FK Jaroměř A, 20.8.2014, foto: Václav Mlejnek Olympia HK - FK Jaroměř A, 20.8.2014, foto: Václav Mlejnek Olympia HK - FK Jaroměř A, 20.8.2014, foto: Václav Mlejnek Olympia HK - FK Jaroměř A, 20.8.2014, foto: Václav Mlejnek

Ohlasy v tisku:

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.