Áčko po výborném výkonu srazilo lídra soutěže i podruhé a zakončilo sezónu vítězstvím !

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

30. kolo VOTROK KP - 14.6.2015 od 17:00 – hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř  - FC Olympia 1:0 (0:0)

Branky: 83. Exnar

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Ruml, Svoboda (79. Častvaj), Ruprich - Čenovský, Holub-K, Michálek, Böhm - Kašajík (89. Valášek), Exnar (85. Petráček)

FC Olympia: Finke - Haupt, Novotný, Zounar - Faltus (69. Kuťák), Hubička (46. Hruška), Klapka-K (60. Kuneš), Poděbradský - Omovie, Semerák, Karanský

Šlágr kola, kdy se v Růžové ulici utkaly první 2 týmy tabulky KP, začal před početnou návštěvou ve velmi svižném tempu. V 7 minutě měli hosté výhodu 3 rohových kopů po sobě, ale nevyužili ji. V 9 minutě střílel z TK nad branku hostí Böhm. V 11 minutě střílel domácí špílmachr Kašajík rovněž nad branku hostů. V 16 minutě měla Jaroměř velikou šanci. Holub přihrál do běhu Exnarovi, ale jeho střela šla těsně vedle Finkovy branky. Ve 30 minutě se dostali do první větší šance hosté z Hradce. Rychlonohý Omovie se dostal ve vápně ke střele, ale Ondráček byl připraven a jeho tvrdou střelu chytil. Ve 31 minutě měla obrovskou šanci domácí Jaroměř. Míč propadl po kombinaci Čenovský - Kašajík trochu nečekaně ke druhému jmenovanému, ovšem jeho střela z hranice penalty šla jen těsně pravé tyče hostující branky. Ve 40 minutě měli z ničeho nic šanci hosté. Semerák střílel z otočky a jeho tečovaná střela se olízla o tyč domácí branky.

Druhý poločas začal sérií rohů Olympie, ta ale ani jeden z nich nedokázala využít. Poté bylo ve hře na obou stranách hodně nepřesností. V 59 minutě utekl napravo Semerák a nacentroval volnému Omoviemu. Jeho prudká střela šla však nad Ondráčkovu branku. V 68 minutě kopala Jaroměř roh. Odražený míč se dostal k volnému Holubovi, který dokázal vystřelit, ale Finke byl na místě. V 73 minutě postupoval Böhm sám na branku Olympie, ovšem těsně minul. Gólovou a zaslouženou radost domácích přinesla 83 minuta. Holub s Kašajíkem vybojovali míč, zakombinovali, a poté Kašajík vysunul Exnara. Ten postupoval ze strany na hostující branku a dokázal prostřelit na zadní tyč Finkeho - 1:0 !. Radost domácích byla veliká....Olympie se snažila tlačit do útoku a s výsledkem ještě něco udělat, ale pozorná domácí obrana ji již k žádnému vážnějšímu ohrožení branky nepustila. Olympie měla poslední větší šanci v 88, když po přihrávce Poděbradského střílel těsně vedle Ondráčkovi branky Novotný. 

muži A - FK Jaroměř - Olympia Hradec Králové 14.6.2015, foto z videa: Václav Mlejnek Matěj Exnar napřahuje k jedinému gólu utkání. Foto z videa.

Jaroměř odehrála velmi dobré utkání. Dobře a zodpovědně bránila a snažila se vyrážet do rychlých protiútoků. Tuto taktiku se jí dařilo držet až do samotného konce a výsledkem toho bylo její zasloužené vítězství. Potěšení je o to větší, že dokázala porazit hradeckou Olympii (již jistého postupujícího do divize) i podruhé v sezóně. Velikou pochvalu zaslouží i rozhodčí dnešního utkání, kteří ho odřídili s velikým přehledem.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Naše forma z posledních týdnů vygradovala v pravý čas a sehráli jsme výborné utkání s již jistým účastníkem divize, kterému tímto gratuluji k vítězství v krajském přeboru. Chválím celý tým za precizně zvládnutou obrannou činnost a stejně tak kvalitní ofenzivní nadstavbu. Chci tímto poděkovat všem hráčům za skvělou sezónu. Poděkování patří rovněž celému realizačnímu týmu a všem našim fanouškům. 

František Bárta ml., vedoucí mužstva Olympia Hr. Králové: Dnes se v Jaroměři sehrálo vcelku vyrovnané utkání, které nebylo příliš bohaté na vyložené šance. Soupeř v závěru dokázal využít naší chybné rozehrávky a utkání jediným gólem rozhodl.

Rozhodčí: Vít, Kazda, Otava

DS: Šotek

ŽK: 66. Ondráček - 40. Hubička, 66. Omovie

Diváků: 310

muži A - FK Jaroměř - Olympia Hradec Králové 14.6.2015, foto z videa: Václav Mlejnek Hráči Olympie v otevřeném autobuse opouštějí coby vítězové KP Růžovou ulici v Jaroměři. Foto z videa: Václav Mlejnek.

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.


Zkrácený sestřih zápasu:


 

Ohlasy v tisku:

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.