Oslabené áčko dokázalo vyhrát v Libčanech !

30. kolo VOTROK KP - 7.6.2014 od 15:00 - hřiště Libčany.

SK Libčany - FK Jaroměř 2:3 (0:2)

Branky:  68. Jiřík, 72. Klouda - 20. Seifert, 24. Seifert, 88. Exnar

SK Libčany: Tošovský - Haupt, Černý, Friedl, Kocián – Sýkora (52.Řehounek) Jelínek, Jedlička, Libřický - Klouda, Jiřík

FK Jaroměř: Kořen - Horák A., Hrobský-K, Rejchrt, Ponikelský - Exnar, Böhm, Michálek, Čenovský, Seifert - Škoda

Hned úvodní minuty zápasu ukazovaly, že domácí se se sezónou a trenérskou dvojicí chtějí loučit vítězně. Kořen se blýskl dvěma bravurními zákroky a v 10 minutě vytáhl Fidlerův trestný kop na roh. Pak se osmělili i hosté a po přiťuknutí Škody mířil Exnar vedle. Libčany byly aktivnější a kontrolovaly hru. Jaroměř však rychlé brejky stále umí a ve 20. minutě předvedla jeden z nich. Míč putoval po ose Exnar – Böhm - Škoda, aby posledně jmenovaný poslal nadýchaný centr za obranu domácích, kde Seifert hlavou předvedl parádní zakončení – 0:1! Ještě než se domácí stačili z obdrženého gólu vzpamatovat, udeřila Jaroměř podruhé. Horák vybojoval míč, přihrál Škodovi, který načasoval přihrávku Seifertovi tak ideálně, že rychlonohý záložník zakončoval po obejití gólmana do prázdné branky - 0:2! A to mohla být pro domácí desetiminutovka mezi 20. a 30. minutou smrtící. Ve 30. minutě totiž Exnar ve vyložené šanci, opět po brejku, z otočky jen těsně minul levou tyč Tošovského svatyně.

Do druhé půle vstoupili aktivněji znovu domácí a Jaroměř se bránila jen s vypětím všech sil. V 67. minutě stačil ještě kapitán Hrobský vykopnout míč z brankové čáry,  ale po následném rohu už domácí zaslouženě snížili. Trefil se Jiřík, který přeskočil jaroměřskou obrannou linii a Kořen byl na jeho "koníčka" krátký - 1:2. Tlak Libčan tímto gólem ještě zesílil a vyrovnání viselo na vlásku. Přišlo v 73 minutě, kdy si za obranu Jaroměře zaběhl Klouda a propálil Kořena - 2:2. Obdržený gól paradoxně nakopl Jaroměř. Hrobský několika tvrdšími zákroky ukázal, že fotbal taky bolí a Jaroměř byla blízko gólu po střele Čenovského. Když už se zdálo, že se budou body dělit, vybojoval míč Exnar a jeho tvrdá střela si našla cestu do sítě - 2:3! Libčany otevřely v závěru zcela hru a mohlo pro ně být ještě hůře. Škoda však dnes jen výborně nahrával, góly už si nechal na příští sezónu. 

Miloš Koblížek, trenér SK Libčany: Byli jsme lepší na míči, ale hosté byli lepší v produktivitě. Chybělo kousek štěstí v proměňování šancí. Děkujeme všem hráčům za úspěšnou sezónu.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: Moc mě těší, že jsme domácím oplatili podzimní porážku. Základem tří bodů byly skvěle zvládnuté brejkové situace, ubránění velkého množství standardek a zejména bojovnost v obranné fázi. Vždy je dobré zakončit sezónu výhrou.

Rozhodčí: Gereg, Nývlt, Kubálek

ŽK: 39. Jedlička,  48. Sýkora,  59. Jelínek,  75. Klouda - 41. Böhm, 58.Michálek, 77. Hrobský, 87. Exnar,  89. Ponikelský

Diváků: 120

TVcom

Videozáznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.