Bláznivý 2. poločas v Jaroměři se zaslouženým vítězstvím domácích

18.8.2013 - 2. kolo KP KHK od 17:00 Jaroměř

FK Jaroměř - TJ Dobruška 5:2 (0:0)

Branky: 55. Ponikelský, 62. Kořínek, 74. Škoda, 79. Kořínek, 85. Kořínek - 49. Jirásek, 52. Mikušík z p.k.

Sestava FK Jaroměř: Klofanda - Hrobský-C, Ponikelský, Svoboda, Rejchrt - Čenovský (46. Ruprich), Michálek (85. Böhm) - Škoda, Diviš, Exnar (80. Ulrych) - Kořínek (85. Rosuschan)

Sestava TJ Dobruška: Malý M. - Jelen, Doubek-C, Effenberk J. (85. Effenberk P.), Šotola - Dostál, Reichl (87. Petr), Mikušík, Eimann D. (46. Jirásek) - Hašek, Hájek (70. Malý V.)

Úvod zápasu vyšel lépe Jaroměři. Hned ve 2. minutě zleva odcentroval Diviš, ale Škoda z malého vápna ve vyložené šanci přestřelil. V 15. minutě zahrával standardní situaci hostující Hájek, domácí obrana však včas odhlavičkovala. Ve 23. minutě nahrál Čenovský Kořínkovi, ten se uvolnil a nebezpečně vystřelil, ale brankář hostů jeho střelu chytil. Ve 24. minutě měli největší šanci hosté, to když se na vápně uvolnil Hašek a vystřelil. Klofanda však vytáhl zázračný zákrok. Ve 27. minutě prošel do vápna Kořínek, byl faulován a rozhodčí Krucký nařídil penaltu. Tu však Diviš neproměnil. Hned minutu nato centroval nebezpečně Kořínek, ale před Škodou hostující obrana rodící se nebezpečí odvrátila. Ve 36. minutě hosté napravo dobře zakombinovali, ale Dostál těsně minul levou tyčku Klofandovy branky.

Druhý poločas byl pro fanoušky obou týmů opravdu zajímavý. Střídající Jirásek ve 49. minutě vystřelil z 25. metrů a trefil přesně šibenici domácí branky - 0:1. V 52. minutě nastřelil ve vápně ruku Ponikelského hostující Reichl a rozhodčí Krucký nařidil penaltu. Tu s přehledem proměnil Mikušík - 0:2. Domácí však tento vývoj nezaskočil. Diviš v 55. minutě rozehrál zleva standardní situaci a tam se prosadil hlavou Ponikelský - 1:2. V 59. minutě se na levé straně hezky uvolnil Exnar a nebezpečnou střelou jen těsně minul prav růžek hostující branky. V 62. minutě střílel nebezpečně ze 30ti metrů Diviš, jeho střelu brankář Malý vyrazil před sebe, kde byl nejdříve Kořínek a doklepl do prázdné branky - 2:2. V 74. minutě střílel Kořínek a jeho střelu dorazil do branky Škoda - 3:2. V 77. minutě se dostal k nebezpečné střele hostující Šotola, ale Klofanda byl připraven. V 79. minutě rozehrával dlouhý odkop Klofanda, Exnar prodloužil hlavou za sebe na nabíhajícího Kořínka, který střelou k tyči zvíšil na 4:2. V 80. minutě po další pěkné akci Jaroměře trefil Kořínek tyč. Hattricku se však tento domácí hráč dočkal. V 85. minutě zacentroval zprava Diviš, k hlavičce se dostal Ponikelský, ale jeho hlavičku hostující gólman vyrazil, odražený balón však umístil do branky Kořínek - 5:2.

Z celkového pohledu zápasu je vítězství domácí Jaroměře naprosto zasloužené. Na své si přišli i přítomní diváci, kteří viděli za druhý poločas 7. gólů.

Miloš Exnar, trenér: První poločas byl pro nás smolný a i přes veliké množství šancí nám nebylo souzeno vstřelit gól. Zbytečně jsme se uchylovali k překopávání obrany soupeře a málo jsme kombinovali. Úvod druhé půle byl jako zlý sen. Tým však ukázal velikou vnitřní sílu a vývoj utkání otočil.

Jirásek Milan, trenér: Viděli jsme pro diváka zajímavé utkání ve kterém nás v 1. poločase podržel brankář Malý, který chytil spoustu šancí domácích včetně penalty. Ve 2. poločase nás naopak dvěma hrubými chybami nepodržel a nabídl tak domácím otočení výsledku.

Rozhodčí: Krucký, Pešava, Slavíček L. - DS: Mazura

ŽK: 42. Kořínek, 52. Ponikelský, 60. Hrobský - 20. Hájek, 27. Malý M., 27. Doubek, 55. Mikušík, 63. Šotola

Záznam můžete shlédnout na webu tvcom.cz.

Teplice

Jaroměř - Dobruška Jaroměř - Dobruška Jaroměř - Dobruška Jaroměř - Dobruška

Foto z videozáznamu: Václav Mlejnek

Galerii k zápasu naleznete zde:
Dobruška
Autor fotogalerie: Lukáš Frýželka


Zkrácený sestřih zápasu:



Monday the 6th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.