Áčko v Broumově prohrálo

1. kolo KP KHK - 11.8.2013 od 17:00 - hřiště Broumov

Slovan Broumov ,,A" - FK Jaroměř ,,A" 1:0 (1:0)

Branky: 11. Jaroš

Sestava FK Jaroměř ,,A": Klofanda - Ruprich (63. Rejchrt), Svoboda, Ponikelský, Hrobský -  Holub, Michálek (83. Bohm) -  Čenovský (63. Škoda), Diviš, Exnar - Kořínek

Ve 4. minutě odkopnutý balon od Klofandy propadl středem hřiště k Divišovi, který se řítil na brankáře, ale v poslední chvíli ve vápně skluzem zachránil Semerák. V 11. minutě po pravé straně přišel centr od Kufy a Jaroš ze 16 metrů střelou z voleje otevřel skore. 29. minuta, Kufa odcentroval zprava a Kotyza z 11 metrů trefil jen Klofandu. V téže minutě ve vápně vyhrál hravičkový souboj a orazítkoval břevno. Ve 40. minutě Ponikelský špatně rozehrál, Kotyza vystihl přihrávku, ale Klofanda včasným vyběhnutím zachránil. 45+1 min. Ponikelský se probil do vápna, ale slabou střelou doprostřed brány brankáře nepřekonal. V 57. minutě se po ose Hrobský, Diviš, Kořínek z pravé strany dostali do vápna, ale střela na zadní tyč skončila těsně vedle. V 86 minutě Diviš zahrával trestný kop z levé strany na přední tyč a jen kousek chyběl ke střelení branky. V 90. minutě k odraženému rohu se dostal Svoboda, vystřelil z 25 metrů a jen díky teči míč neskončil v brance.

Miloš Exnar, trenér: Být fotbalovějším mužstvem v Broumově ke třem bodům nestačilo. Domácí nás předčili v agresivitě a v touze zvítězit. Bohužel jsme se neprezentovali tou hrou, kterou jsme praktikovali v přípravných zápasech. Na ztracené tři body je ve fotbale vždy pouze jediný lék. Tvrdá práce v tréninku.

Jan Klicnar, trenér Broumova A: Bojovný výkon domácích v neúplné sestavě. Krásná branka Jaroš, která vlastně rozhodla utkání. Jaroměř se snažila kombinovat, ale bez efektu.

Rozhodčí: Martínek, Hlaváč, Kout

ŽK: 17. Kuru, 62. Beran, 64. Schubert, 73. Soumar, 86. Kotyza, 92.Winke - 73.Škoda

Záznam můžete shlédnout na webu tvcom.cz.

 

Teplice

Foto Jiří Klepsa: Neproměněný přímý kop.

Sunday the 5th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.