V napínavém závěru rozhodl Holub

Muži "A" - 27. kolo KP HK – 26.5.2013, neděle 17:00

FK Jaroměř – TJ Lázně Bělohrad 1:0 (0:0)

Branka: 89. Holub

FK Jaroměř: Klofanda – Hořínek, Hrobský, Svoboda (46. Strakatý), Rejchrt – Kučera (9. Jirka), Michálek, Ruprich, Ponikelský – Škoda (90. Ameti), Holub

TJ Lázně Bělohrad: Čábala – Wagenknecht, Velich, Kazda, Hartl – Černý Martin, Lánský, Loner, Jezbery – Rychecký, Černý Karel

V začátku utkání hrála Jaroměř nervózně, ztrácela míče, a tak se hosté několikrát dostali až před Klofandu. Jaroměř se dostala před branku hostů až v 17. minutě. Z 18 metrů vypálil Ponikelský a brankář Čábela jeho ránu vyrazil. Ve 22. min. střílel Škoda po Svobodově přihrávce zprava těsně vedle. Ve 39. min. prošel Holub obranou hostů, ale ani on, ani poté Michálek neodkázal důrazně zakončit. Ve 41. min. vrazil brankář Čábela Holubovu střelu z otočky ze 14 metrů.

Po změně stran v 60. min. dostal míč za obranu Jaroměře Rychecký, ale Klofanda byl připraven a na vápně mu míč odebral. Na druhé straně po Michálkově pasu šel do vápna hostů zprava Škoda, ale vystřelil vedle. V 66. min. skončila Hrobského placírka po Škodově přihrávce nad. Jaroměř získala v poli převahu, ale do šancí se nedostávala. V 75. min. poslal Holub míč od lajny zleva před branku a Rejchrt ve skluzu mířil těsně vedle. Tlak Jaroměře sílil. V 88. min. pálil Strakatý z 18 metrů těsně vedle. V 89. min. si Holub narazil s Ponikelským, dostal se za obranu a přesnou střelou z 12 metrů rozhodl.

Jaroměř, ačkoliv byla po většinu utkání mírně lepším týmem, si nedokázala připravit větší brankové šance a podařilo se jí rozhodnout až v poslední minutě.

Žluté karty: 10. Michálek, 37. Ruprich, 63. Hrobský – 74. Velich 

 

Komentář domácích: Jaroměř, ačkoliv byla po většinu utkání mírně lepším týmem, si nedokázala připravit větší brankové šance a podařilo se jí rozhodnout až v poslední minutě.

Komentář hostů: 

 

Rozhodčí: Kubišta Josef, Průcha Petr, Slavíček Leoš , delegát Svoboda Alois

94. diváků

mich

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.